znaci imam u planu bubnut masinu 180 na runner 50..e sad tolko volje da idem radit kopiju orginal nosaca sa sp-a nemam jer skuter slazem onako za zeku peku..a opet ne isplati mi se kupovat taj dio rame od sp-a i uz to tesko je nac samo taj dio rame..
e sad ja imam 50 nosac ali onaj sa starog runnera koji jednim mostom povezuje masinu i ramu..znaci onaj orginal nosac sa starog runnera..e sad ja sam 99% siguran da ce se on iskrivit ako ne i puknut jer je ovaj dio kroz koji prolazi saraf tj osovina masine tanak i na sredini se povezuje s mostom..
moj plan je da ga pojacam tj. da pojacam most ali bitnije mi je da pojacam sami dio kroz koji prolazi saraf koji sapaja masinu i taj nosac jer kao sto rekoh ful je tanak...imao sam u planu ubacit lezajeve u blokove ali za sad odustajem od toga jer se nadam da bi seleni u bloku mobli ublazit prijenos sile i vibracija na taj dio nosaca..
imam i ideju na ovaj seriski nosac 50 dodati nesto u stilu nosaca 180 ali samo one vanjske poluge koje doticu blokove..
neznam sad ni sam sta da napravim..ideja imam, iskemijat se da al nisam siguran koja solucija bi bila najbolja.. pa eto molim one koji su stavljali bb masinu na 50 nosac da iznesu svoja iskustva..molim i jurcu da napise koju rijec kako je on to rijesio na nrg-u..
evo pokusao sam slikovito prikazati ovaj gore navedeni tekst..znaci slika 1. i 2. su seriski nosac sam i seriski nosac na rami a slika 3. je nosac na rami sa dodatkom tj replikom sp-ovog nosaca...po meni bi to trebalo funkcionirat i vjerovatno ce i ic tako ali svejedno bi volio cut iskustva onih koji su imali ovakve kemije