Tehnički kutak > Tuning skutera

Pinasco termo grupe - info

<< < (3/5) > >>

PROOF:
nikad ne vozim s blokadom :) jednom godisnje na tehnickom mi lik razvrti skuter snjom.... neznam po cemu je bolja.... a u radu bez blokade nema nikakvih problema...

luna500rr:

--- Citat: Aleks - 06 Rujan, 2009, 21:06:23 ---daj mi malo reci po cemu je ta blokada bolja od recimo ove koja se slozi za 0 kuna ? moze i na PM da tu ne spamamo. Jel radi sa kitom, ima trzanja i to?

--- Kraj citata ---

Ako ti strumf stavi pilu na valjke a ti imas daljinski prekidac blokade u ruci moze ti  :blowjob1:

sfx:
ti su kitevi popularni u italiji, a po kvaliteti i trajanju znam da je tforce jako sličan trofiju, a gforce je malo slabiji midrace ali nemam baš previše informacija o njemu  :)

SlowRider:

--- Citat: Aleks - 06 Rujan, 2009, 21:06:23 ---daj mi malo reci po cemu je ta blokada bolja od recimo ove koja se slozi za 0 kuna ? moze i na PM da tu ne spamamo. Jel radi sa kitom, ima trzanja i to?

--- Kraj citata ---

reci cu ti ja, moze biti samo losija Pinasco. Ona ima 10 fiksnih stupnjeva podesavanja brzine, nema potenciometar i razlicite kapacitete...

dhorvat:

--- Citat: PROOF - 06 Rujan, 2009, 19:59:13 ---tocno takvu nlokadu imam ja....od prije skoro 3 god :)

--- Kraj citata ---

E ja imam home made blokadu na daljinski "powered By SlowRider" i moram priznat da je jednako dobra kao i ova Pinasco.  :toothy3:

A košta naspram Pinasca siću  :toothy11:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju