Tehnički kutak > Tuning skutera
Pinasco termo grupe - info
2TDottore:
ma taj pinasco je sigurno smece.....ako npr. jedan stage6 koji se zeli probit na trzistu i dokazat da ima djelove dobre kvalitete ima problema sa kitevima a imaju jebeni proizvodni pogon sa vrhunskim strojevima jer imaju nekvalitetan nikasil a trenutno si nemogu nikako pomoc po tom pitanju kostaju 200eura di ce jedan no name pinasco imat kvalitetne klipove i cilindre a da kostaju duplo jeftinije od stage6 koji je jeftiniji od malossija i polinija koji isto svake godine sve vise i vise rade nekvalitetno.....
PROOF:
tocno takvu nlokadu imam ja....od prije skoro 3 god :)
dino gp1:
--- Citat: 2TDottore - 06 Rujan, 2009, 19:58:23 ---ma taj pinasco je sigurno smece.....ako npr. jedan stage6 koji se zeli probit na trzistu i dokazat da ima djelove dobre kvalitete ima problema sa kitevima a imaju jebeni proizvodni pogon sa vrhunskim strojevima jer imaju nekvalitetan nikasil a trenutno si nemogu nikako pomoc po tom pitanju kostaju 200eura di ce jedan no name pinasco imat kvalitetne klipove i cilindre a da kostaju duplo jeftinije od stage6 koji je jeftiniji od malossija i polinija koji isto svake godine sve vise i vise rade nekvalitetno.....
--- Kraj citata ---
A ne znam... nisam ima nikad ništa od pinasca i nije zastupljen kod nas pa neću ništa tvrditi ako nisam siguran, jedno vrijeme sam mislio kupiti pinasco spuh ali sam na kraju ipak uzeo shot...
PROOF:
ja mogu pohvalit blokadu tj daljinski koji je tenk :)
Aleks:
daj mi malo reci po cemu je ta blokada bolja od recimo ove koja se slozi za 0 kuna ? moze i na PM da tu ne spamamo. Jel radi sa kitom, ima trzanja i to?
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju