Tehnički kutak > Tuning skutera

Pinasco termo grupe - info

<< < (4/5) > >>

DvdAerox:
Gospodin Pinasco je prvi (99% siguran) koji je poceo proizvodit tuning djelove pred puno puno godina.... kvaliteta je dobra a cijene ovisno di se sta kupi...
neznam previse o kitevima, jer ako se ne varam za pristupit odredjenim informacijama o djelovima se treba regat na njihov sajt...
E sada ako tolko godina posluju i jos nisu propali, mislim da im djelovi valjaju... bez obzira na cijenu, jer recimo onaj njihov powersound spuh kosta dosta (240eura u trstu..)

aeroxtuning:
o pinascu sam cuo dosta,upoznao par prijatelja od rodice u njemackoj i par njih ima kiteve te,imaju samo rijeci hvale....uostalom,pinasci,betela,to su stare talijanske firme,i cim su talijanske znaci da su dobre,barem ja tako mislis,jer se sve tamo radi....

benelli:
neznam od kad postoji malossi,polini i takve firme ali andrea pinasco je napravio 1969 prvi kit za vespu gt
a nakon toga poceo je radit i auspuhe pa cak i karburatore i sad radi variomate i sve te tuning djelove za skutere
a pricao sam sa frendom iz italije i on kaze da je to jedna od poznatijih marka u italiji i on ima pinasco spuh neznam koji samo kaze da je bucan :toothy12:
a u to sam se uvjerio jer u 5 trgovina u trstu sve imaju pinasco auspuhe i njihove proizvode                                           o kvaliteti nebi znao ali ako vec 40 godina firma radi i nije propala nebi reko da nisu dobri proizvodi

aeroxtuning:

--- Citat: benelli - 07 Rujan, 2009, 15:28:21 ---neznam od kad postoji malossi,polini i takve firme ali andrea pinasco je napravio 1969 prvi kit za vespu gt
a nakon toga poceo je radit i auspuhe pa cak i karburatore i sad radi variomate i sve te tuning djelove za skutere
a pricao sam sa frendom iz italije i on kaze da je to jedna od poznatijih marka u italiji i on ima pinasco spuh neznam koji samo kaze da je bucan :toothy12:
a u to sam se uvjerio jer u 5 trgovina u trstu sve imaju pinasco auspuhe i njihove proizvode                                           o kvaliteti nebi znao ali ako vec 40 godina firma radi i nije propala nebi reko da nisu dobri proizvodi

--- Kraj citata ---
to i ja zelim rec,normalno da je za nekog mulca to ovdje u hrv smece jer je cuo samo za leo vince,malossi i polini...

DvdAerox:

--- Citat: aeroxtuning - 07 Rujan, 2009, 15:43:32 ---to i ja zelim rec,normalno da je za nekog mulca to ovdje u hrv smece jer je cuo samo za leo vince,malossi i polini...

--- Kraj citata ---

Upravo to  :icon_thumright:

@benelli, spuf je powersound, samo on postoji za skutere i jako je glasan....

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju