I ti možeš pisati na MojSkuter.com portalu !! Pogledaj više tu : UPUTE
0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.
mislim da mi je to i jeftinija solucija, a i bolja,tako da će to bit! imam još pitanja, kad upalim motor i krenem se vozit,čuje se kao da se zatresu opruge amortizera, ali većinom dok je još hladan i to, ili dok pređem preko neke rupe. kad se ugrije nema više tog zvuka. čuje se 1-2 u vožnji i prestane,od čega bi to moglo bit?
to je smeće
pucaj si u glavu.
ako je ono što mislim, to ti je opruga od nogare, a ne nešto drugo. ne mogu se čuti opruge na amortizerima. još provjeri jel ti zveči ta opruga i ako je onda nemaš frke. ako ti baš toliko smeta to zvečanje ponekad, nabavi neki crni silikon i šibni ga kroz oprugu ili preko nje navuci neku gumu i to je to.uostalom, potpuno se slažem sa vx-om u svemu što je rekao.
ma nije od nogare, centralnu sam skinuo,samo je bočna gore. ma već smo mi gledali i opruge su, u vožnji sam držao ruku na njima i zavibriraju malo na početku,nekad i nekad. ne smeta mi to,ali pitao sam jer sam mislio da je možda još netko imao tih problema pa možda zna u čemu je stvar... na zimu ćemo ga na stol pa ćemo to sve dobro proučit... a šta se tiče repa, vx mi je to dobro pojasnio i zato se dvoumim, ne znam šta će na kraju bit!
e ajde super,budem to probao! još nešto, budem kupio onaj prednji far 4 eyed tak nekako,pa me zanima kako svijetli i to, jel montaža plug & play ili kak? vx,vidio sam u tvom projektu da imaš pa da mi kažeš nešto o tome.
ok,onda to nije neki problem! još jedno pitanje, stavit ću bijeli centralni i promijenit federe kvačila,crvene,a mijenjat ću i rolice,sad me zanima koja bi bila optimalna gramaža,da stavim malo lakše?
ok, znači nema potrebe stavljat lakše? mislio sam da možda malo poboljša start i to...
1. zanima me u vezi repa, mislio sam to nešto prerađivat, napravio bi ravan rep u špic sa malim stopom,