Tehnički kutak > Skuter projekti - komentari

Yamaha Slider

<< < (11/43) > >>

sfreak:

--- Citat: SPecial - 13 Rujan, 2010, 20:01:48 ---Ako nista zasarafi ga za neku plastiku.

--- Kraj citata ---

ma glavno da sraf stoji, to sto je cok malo labav mi nis ne znaci samo da ne visi uokolo...predaleko sam dosao da bi se oko ovoga sad brinuo  :icon_biggrin:

SPecial:
hh. Eto kako to stunteri rade.

Nero:
gdje si kupio rolice?

sfreak:
Moto grand prix na zametu

sfreak:
danas kupljeni srafi za plastike, deklo, airbox itd. ali ipak ce ih bit premalo odnosno za neke stvari se nisam ni sjetio uzet kao sto je prednji blatobran i urica...

sto se tice dekla...sve je posrafano osim jednog gdje onaj originalni uopce ne hvata, a jedini takav duzi sto su imali je predug (iza na navoju nije suplje kao na nekima), ako ne nadjem nes izmedju ostat ce prazno jbg...

probao sam kilometar sajlu i ne pokazuje nista na urici...odnosno kad rukom zavrtim pokazuje, kad spojim na puz ne pokazuje...tako da sad sumnjam na puz a di cu ga nabavit ne znam...

umjesto kako sam planirao da rega bude sutra, sve ce se oduzit...sto zbog faxa, sto zbog najavljene kise za vikend sto zbog ostalih stvari...to me pomalo pocinje zivcirat jer volim kad je nesto po planu a i hocu se vozit napokon...

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju