Tehnički kutak > Skuter projekti - komentari
Yamaha Slider
sfreak:
opet ja bio djir i susretnem frenda sa roxom (serijasa sa arrowom) i pitam dal mu radi brzinomjer...kaze on da, reko ajde da isprobamo...on pun gas ja ga preletim posteno, pitam koliko ti ide kaze on 85...znam da je to brzina po uricama, ali ako mi ide vise od 85 ja sam itekako zadovoljan ;D
sfreak:
evo danas zavrseno zajebavanje oko masine, bar se nadam...setup je sljedeci...DR Evo, Leo Vince RR, Dell'Orto PHBN 17,5 LS (78 dizna), Topov variomat (RMS 5.0g roline), Stage6 Torque Control (bijele Stage6 sustice i bijela polinijeva centralna susta), Stage6 Racing Bell i Red Sponge...sve ostalo serijala...svjecica je NGK BR8HS...i jos je polinijev cok na skutu...
danas mi je stari sredio plovak u rezervoaru pa napokon mi sad pokazuje i koliko benzina imam :icon_biggrin:
sad pocinje sastavljenje prednjeg dijela i registracija...
blokada po meni ne radi kako bi trebala, ne znam zasto...prije je odlicno radila...osim toga brine me cok koji je na deklu i ne znam kako ce to stajat ubuduce jer su mi neki navoji provrtili na bloku :(
planovi za dalje...uzet kevlar, Stage6 cok (mozda), radilica druga (mozda) i ne znam dal da uzimam BR9HS ili da ostavim 8...ide zima a sad ide odlicno i boja je super...
we'll be in touch :hello:
SPecial:
Stvarno ste ga lijepo slozili,svaka cast,pravi je ovo posao.
A sto se tice vida na deklu,pokusaj nabaviti 2,3,5 mm dulje vide i zavidaj ih tamo gdje su provrtile,i deklo ne zavidavaj jako.
Skoro sam 100% siguran da ces ih uspjeti sve zavidati.
sfreak:
--- Citat: SPecial - 13 Rujan, 2010, 19:45:16 ---Stvarno ste ga lijepo slozili,svaka cast,pravi je ovo posao.
A sto se tice vida na deklu,pokusaj nabaviti 2,3,5 mm dulje vide i zavidaj ih tamo gdje su provrtile,i deklo ne zavidavaj jako.
Skoro sam 100% siguran da ces ih uspjeti sve zavidati.
--- Kraj citata ---
tamo di mi cok stoji vec je dulja vida...probat cu sto god mogu, ako ostane bar ovako isto ok jer ne ispada nigdje ali cok nije full fixiran iako se ne mice on u voznji
SPecial:
Ako nista zasarafi ga za neku plastiku.
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju