Tehnički kutak > Skuter projekti - komentari
Yamaha Slider
sfreak:
uf di da pocnem...od posla koji je trebao trajat pola sata, bome smo stari i ja radili cijeli dan na skuteru...
znaci skidanje prednjeg kotaca zbog puza koji je naravno neispravan odnosno fali mu jedan dio unutra i felga ne vrti zupcanik...ajd dobro vracaj sve na mjesto pa cemo ga nabavit u hodu...pa montiranje urice i jebada sa jednim srafom i najglupljim otvorom za sraf ikad napravljenim...nakon sto je pao 3 puta, 4. put je pao di drugdje nego izmedju plastika...pa onda rastavljaj sve plastike i nadji sraf...ajde i to je rijeseno na kraju...onda smo skocili po srafe za blatobran u i ducanu jednom u crikvenici sasvim slucajno naisli na puz za slidera...160kn see ya some other time...pa opet doma skidat kotac, celjst itd...sve stavljeno, zatezem ja srafe za celjust kad jedan pukne...dobro da mi frend jucer donesao inbus srafe iste velicine...pa opet skidat kotac i skinut taj komadic...e nakon svega kad se sve sastavilo idemo probat po kisi malo dal radi blokada (koja ne radi) i skuzimo da svjetlo uopce ne svjetli...pa opet skidaj plastiku i zica se drzi na dve niti i baca iskru kad takne ramu...ok to izolirano, slozeno, sastavljeno i sve radi ko urica osim te blokade...skuter je gotov ajmo rec 99,5% jos neke manje sitnice...sad se ceka samo bolje vrijeme za ic na registraciju, nekako sam siguran da cu proc i bez te blokade ;D
evo kako to izgleda nakon svega danas...
nov iz tvornice, ima smao 4 kilometara :icon_biggrin:
edo haker:
zanimljivo...nego daj mi reci kako se ponasa taj kit s RR-om, nemam djelova kao ti al nes sam kemijao ugl i ja sam zadovoljan kako kit radi...za te pare je super...a boja mi je super....i tak ...sve pet ! respect.. koliko ti ide po gps-u?
sfreak:
a ne znam sto bi rekao za spuh...ponasa se dobro po meni, ali nemam ti s cim usporedit jer od kad imam kit imam i spuh...tako da nisam isprobavao s nicim drugim...
ali moj i tvoj (vidim da imas neosa) nemaju iste masine...
koliko ide...ne znam nisam mjerio jos ali u planu je...gps je spreman na mobu pa cemo vidjet...
wonderkid:
skutic je fora,taman dusu dao za stunt :icon_biggrin: :icon_biggrin:
sfreak:
--- Citat: wonderkid - 17 Rujan, 2010, 20:16:53 ---skutic je fora,taman dusu dao za stunt :icon_biggrin: :icon_biggrin:
--- Kraj citata ---
je, al vec sam puno toga zaboravio od prije, cimam ga stalno ali nikakvi trikovi ni nista...zao mi je sad kad je skroz slozen heh
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju