Tehnički kutak > Skuter projekti - komentari
Yamaha Slider
XSH_tuned_MHR:
odlicno izgleda.,, stop je moćno sia
sfreak:
danas kupio RMS roline 5.0gr, i centralnu sustu bijelu polinijevu...na skuteru je do sad bilo 5,8gr (dobio sa spuhom) i serijska susta...
prvi djir od frenda do kuce doma sam dosta zadovoljan...pocelo je puhat kod mene posteno tako da pravi djir po uzbrdicama i na punom gasu ce malo pricekat da vidim dal sve funkcionira kako hocu...ako se ne bude prevrtavao i ako uzbrdice bude izvlacio kako treba, a ne kako je do sad, mislim da je prica oko stelanja prijenosa gotova jer ovo sto sam probao mi je taman po volji...
sad se bacamo na stelanje karba i otkrivanje zas skuter nekad nece uopce ic...frendov zakljucak je da je igla previse dinuta i da karb prelijeva i zagusi ga...sto bi moglo bit tocno pa se nadam da ce uskoro i prica oko toga bit gotova...
nadam se da se polako blizi kraj ovome svemu nakon 3 godine...danas sam mogao ostat bez njega jer je malo rija s maricom bacila oko na njega al ja se pravim blesav dok cugam cedevitu u kaficu pokraj :icon_biggrin:
wonderkid:
--- Citat: sfreak - 04 Rujan, 2010, 21:37:51 ---danas kupio RMS roline 5.0gr, i centralnu sustu bijelu polinijevu...na skuteru je do sad bilo 5,8gr (dobio sa spuhom) i serijska susta...
prvi djir od frenda do kuce doma sam dosta zadovoljan...pocelo je puhat kod mene posteno tako da pravi djir po uzbrdicama i na punom gasu ce malo pricekat da vidim dal sve funkcionira kako hocu...ako se ne bude prevrtavao i ako uzbrdice bude izvlacio kako treba, a ne kako je do sad, mislim da je prica oko stelanja prijenosa gotova jer ovo sto sam probao mi je taman po volji...
sad se bacamo na stelanje karba i otkrivanje zas skuter nekad nece uopce ic...frendov zakljucak je da je igla previse dinuta i da karb prelijeva i zagusi ga...sto bi moglo bit tocno pa se nadam da ce uskoro i prica oko toga bit gotova...
nadam se da se polako blizi kraj ovome svemu nakon 3 godine...danas sam mogao ostat bez njega jer je malo rija s maricom bacila oko na njega al ja se pravim blesav dok cugam cedevitu u kaficu pokraj :icon_biggrin:
--- Kraj citata ---
:toothy12: :toothy12: :toothy12:
vx:
ovo mi je jedan od dražih skutera
dobra kombinacija boja :icon_thumright:
sfreak:
evo danas malo isprobao setup na ravnici i po brdima...
iznenadio me kako po uzbrdici nabire stalno brzinu...kako sam stalno imao nekih problema na brdima ovo mi je novi dozivljaj :icon_biggrin:
na ravnici po sluhu se ne prevrtava, samo se moram sad naucit da mi je krajnja 85 (po procjeni), a ne 110 kao na libertyu 200 kojeg sam do sad vozio :icon_biggrin:
mislim da je setup sad pogodjen bas po mojoj volji, sad se treba posvetit stelanju karba...
i malo cu pocet gledat za radilicu drugu iako mislim da ce serijska bit dobra, ali da budem siguran
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju