Sve za skuter!! MS Trgovina - Akcija

Autor Tema: HYOSUNG SF-50r problem !?! :help:  (Posjeta: 2672 )

0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.

Offline Nino MKD

• Tržnica : (0)
  • forumski pješak
  • *
  • YearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYears
  • MojSpuh: Hyosung sf-50 Rally
HYOSUNG SF-50r problem !?! :help:
« : 05 Rujan, 2009, 01:30:58 »
Hello. :toothy10: Ja sam iz Makedonije, sad sam se uclenio na forum i nadam se da ce te mi pomoci okolo jedno pitanje. Vozim HYOSUNG SF 50r korejski skuter 50cc. Ima pregjeno oko 5.000 km, i do sada nije imao nikakvih problema, ali prije mesec dana (od nepoznatih pricina) skuter je prestao puniti akumulator. U pocetka sam mislio da je problem u akumilator ali ta dilema sam resio otkad sam napuniot akumulator so punjac akumulatorima. Punio se neki 10 sata na pinjac i onda sledekji 5 dana nije imao nikakav problem akumulator je drzao struji izvrsno a skuter je verglao bez ikakvih poteshkoka. Nakon tih par dana akumulator ponovo ispraznio i poceli su poteskoca. Pri normalan rad motora akumulator skoro uopste ne se ni puni. Desetak minuda u miru (iskljucen motor), nakon duga voznja i skuter na dugme se ne pali, il mozda ce zapali ako uspes od prvog obida verglanja, nakon to uopste ne vergla NEMA STRUJU! :redface:
Bi Ve zamolio da mi date neki savjet. :help: :help:
Fala...

p.s Nadam se da ce meni razumete bez neke velike probleme, greske ima dosta u pisanje. :binkybaby: :binkybaby:

Offline animatrix

• Tržnica : (+1)
  • maxi forumaš
  • Spol: Muški
  • YearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYears
  • Mjesto: Vukovar
  • Moj Skuter: Luna Vision II
  • Moja Kaciga: Vemar TAI2K
  • MojSetup: DR Evo 70cc AC
  • MojSpuh: TT
Odg: HYOSUNG SF-50r problem !?! :help:
« Odgovori #1 : 05 Rujan, 2009, 01:56:05 »
jel ti radi svjetlo kocnice dok je kontakt ukljucen? ako ne, onda pogledaj osigurac i te kablove da nisu sjebani.. ako ne puni onda je do reglera. ako imas multimetar, izmjeri napon na akumulatoru na ugasenom skuteru i onda na upaljenom... treba bit oko 14v dok je upaljen
Built Not Bought // Preradjujem cilindre

Offline Nino MKD

• Tržnica : (0)
  • forumski pješak
  • *
  • YearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYears
  • MojSpuh: Hyosung sf-50 Rally
Odg: HYOSUNG SF-50r problem !?! :help:
« Odgovori #2 : 05 Rujan, 2009, 18:57:33 »
To me i meni cudi sto akumulator ima struju za sve ostale funkcije dok je kontatk ukljucen osven za verglanje. Napon sam izmerio na izvadzeni akumilator i bio je oko 10V Ipak mislim da punenje NIJE u redu. Sta mislis da je regler???
Pozz.