Tehnički kutak > Tuning skutera
Trokira
Drnda:
evo alfa ti je sv objasnio kada radi buuu i gubi snagu znaci gusi se, oce se ugasiti, kada trokira onda ima previse goriva i znaci treba iglicu spustiti nize u karb ili smanjiti diznu...
djsmola:
--- Citat: Drnda-1 - 03 Listopad, 2009, 01:18:05 ---evo alfa ti je sv objasnio kada radi buuu i gubi snagu znaci gusi se, oce se ugasiti, kada trokira onda ima previse goriva i znaci treba iglicu spustiti nize u karb ili smanjiti diznu...
--- Kraj citata ---
e to sam cekao.... negusi se... problem je sto je iglica spustena skroz dolje,na skroz gornjem zubu je onaj klinac,znaci da moram uzet manju diznu....
Nisam ni skuzio da je alfa editirao svoje postove... :icon_biggrin:
Drnda:
to i mene zeza jer ne gledam a neki znaju editirati... hehe
uglavnom pokusaj sa 2 broja manjom diznom, jer nije to velika razlika ili ako ti je onaj limic jos na karbu zlatni skini ga pa onda vidi, koliko vidim, na servisu to ne skidaju, ni kada je serijala ni kada je rezo spuh i kit montiran na skut...
djsmola:
--- Citat: Drnda-1 - 03 Listopad, 2009, 01:29:18 ---to i mene zeza jer ne gledam a neki znaju editirati... hehe
uglavnom pokusaj sa 2 broja manjom diznom, jer nije to velika razlika ili ako ti je onaj limic jos na karbu zlatni skini ga pa onda vidi, koliko vidim, na servisu to ne skidaju, ni kada je serijala ni kada je rezo spuh i kit montiran na skut...
--- Kraj citata ---
Skinuo sam limic s karburatora kad sam mijenjao airbox....probat cu s manjom diznom 2-4 broja ...
3alfa3:
Meni je cudno da trokira, jer s tim airboxom u 99,9% slucajeva bude bas suprotno - na naglo davanje gasa se malo zagusi skut
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju