Tehnički kutak > Tuning skutera

Trokira

<< < (7/7)

Drnda:
da to je trokiranje, ako ti to prestaje kada se zagrije onda ja nebih dirao nista, evo prijatelju mi, ensiferum sa foruma, u njega je runner sa multivarom i mhr replica spuhom, znaci lagano na mjestu zagrijava dok ne dodje do 2 ili 3 crtice, i onda laganim gasom do 8 t okretaja dok mu ne pokaze 4 crtice, jer mu od 8 trokirira dok se ne ugrije, cim dodje na 4 crtice saceka istim gasom jos 20 sec i onda samo full gas jer prestane trokirati i ide kao lud.. moze ti i on potvrditi.. znaci prvo na radnu temp ga digni i ako ne trokira onda je ok, ipak je to 2t motor...

Ensiferum:

--- Citat: Drnda-1 - 03 Listopad, 2009, 13:21:21 ---da to je trokiranje, ako ti to prestaje kada se zagrije onda ja nebih dirao nista, evo prijatelju mi, ensiferum sa foruma, u njega je runner sa multivarom i mhr replica spuhom, znaci lagano na mjestu zagrijava dok ne dodje do 2 ili 3 crtice, i onda laganim gasom do 8 t okretaja dok mu ne pokaze 4 crtice, jer mu od 8 trokirira dok se ne ugrije, cim dodje na 4 crtice saceka istim gasom jos 20 sec i onda samo full gas jer prestane trokirati i ide kao lud.. moze ti i on potvrditi.. znaci prvo na radnu temp ga digni i ako ne trokira onda je ok, ipak je to 2t motor...

--- Kraj citata ---

yup  :icon_thumright:

djsmola:

--- Citat: sp... - 03 Listopad, 2009, 12:52:50 ---a daj mi reci ovaj video to uvijek tak krečeš da ga zagrijavaš 2 i pol sekunde i odma gas ili inače čekaš bar 2 minute u tvom slučaju....jel kao što si i sam rekao da ti kasnije ne trokira kad se zgrije....

--- Kraj citata ---

Tu je motor bio na radnoj temp jer sam ga vec vozio,ovo sam samo ugasio dok sam stavljao na mobu da snima vido... Motor nikad ne vozi dok nedodje na radnu temp,onda ga polako vozim 2-3 min i onda gas....

djsmola:

--- Citat: Drnda-1 - 03 Listopad, 2009, 13:21:21 --- znaci prvo na radnu temp ga digni i ako ne trokira onda je ok, ipak je to 2t motor...

--- Kraj citata ---

Vidi se na videu da mi stoji na 3 crtice,to je radna temperatura....ne pricam ja da trokira dok je hladan... on trokira kad se zagrije

Nezzz di sam ja to napisao da prestane trokirat kad se zagrije...  :icon_biggrin:

I da, svijecica je Champion RN3C,ta mi pise u manual da nju stavljam

sp...:
imam i isti problem na zipu...kad je hladan leti i u startu i u krajnjoj...........al kad se zgrije na kreće...al kasnije leti..slušaj meni se zip pregrijava i mislim da je zbog toga .....ali usput meni cilindar baš nije bajan...pa mislim da gubi kompru malo u startu....ali očito je tebi ko i meni kad se zgrije trokira...znači da ti se motor pregrijava...kao i meni...i to je to...

Navigacija

[0] Lista Poruka

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju