Tehnički kutak > Tuning skutera

Trokira

<< < (6/7) > >>

Drnda:
pa da i meni, jer trebao bi biti propsniji ovaj, nego mozda je do ovoga, jesi prije na airboxu imao red sponge sada ne, jer si jos i skinuo limic, znaci jos je povecan ulaz zraka nego prije.. vjerojatno je do red spongea...

3alfa3:
Piaggio serijala sa ZX-om na tom karbu i airboxu sa red spongeom sa diznom 64 bi morala radit odlicno.

Svakako nek proba sa diznom 60, a ako se stanje pogorsa, onda sa 68.

Da li je taj airbox preradjivan? Ako je skroz serijski, probaj prvo samo izvadit lulicu pa vozit. Taj airbox u poklopcu ima 2 rupe koje limitiraju ulaz zraka u karb kao jedna rupa od nekih 16-17mm pa nije bitno sto bi rupa nakon vadjenja lulice bila 23-24mm

djsmola:
Probao sam snimit neki video,samo da ga uploadam

Airbox je kupljen polovni,skinut s runnera seriale... nisam probao s original filterom.... kad sam ga kupio odmah sam stavio redsponge i diznu 64

djsmola:
Na 23-24 sekundi se najbolje cuje.... Cuje se da na naglo davanje prestaje a na lagano ne

sp...:
dečki..ovo kaj je drnda reko ..sad kad je hladnije on bi baš trebal prestat trokirat  a ne još jače...inače ak troksa manja dizna...a ak sad još jače...tu je reko jurča oko svječice...a daj mi reci ovaj video to uvijek tak krečeš da ga zagrijavaš 2 i pol sekunde i odma gas ili inače čekaš bar 2 minute u tvom slučaju....jel kao što si i sam rekao da ti kasnije ne trokira kad se zgrije....

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju