I ti možeš pisati na MojSkuter.com portalu !! Pogledaj više tu : UPUTE
0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.
sta je to sadaka??pusti ih..nek ljudi zive u zabludi
Ovaj forum ima tolko clanova samo iz razloga sto igor.sb stoji satima na forum.hr i ceka da neko postavi neko pitanje vezano za skutere... onda kao odgovor im da link sajta... pa racunajte kolko postova ima tamo i sve ce vam biti jasno
It is time for the Beast... the MUSTANG...... Coming soon on your screens ...
hehheehpa tak si i ti dosao ovdje, kao pola vas samo preusmjerim, odem 2x dnevno vidim 5 tema, stas odgovarat, samo lupis link pa nek si trazi sta ga zanimaeladio koji je isto tamo to ne radi , konstatno fura da se ide na portal a ne na forum
ovako svaki dan odem onako radi reda na stranicu skuteri com ba ....i tu se u pravilu otvori jedan tema u 2-3 dana ....offa skoro da i nemaju imaju chat ali to slabo ko kad otvori sta ...forum je po meni ok ali koliko ja imam oci i pamet ni priblizno aktivan i posjecen kao ovaj,a i ekipa i forum kao forum je ovdje dosta bolji.......jer kod nas se otvori par tema u danu i non stop je aktivno ...eh zasto onda njihov admin kaze ovo u jednom svom postu tamo ..c/psadaka ih sacuvala... mojskuter.com je davno bio HIT stranice... daleko od toga jos su dobri drze se ali statistika google pretrizivaca govori svoje da je portal "Skuteri BIH" ocigledno brze napreduje... tako sto par temi imamo slicni boze moj svijet malen bogotovo svijet skutera u globalu... ne desava se puno oko skutera da nebi sad i pod drugim stranicama skuteraskim bila tema trenutna...prema tome nemoj mi spominjati druge skuteraske stranice na ovom podruciju....hvala, pozzSta oni sebi umisljaju ili ??