pozz!
ewo prije mjesec dana mi je dosel spuh S6 PRO i vrtim ga na malossi sportu koji je preslab za taj spuh i nesiplativ za obradu kanala jer ima oko 20k km i glava je propisala na navoju svijecice, pa je vrijeme da nabavim novi kit!
u uzi izbor su mi upala 3 kita!pa s tim da ne znam bas puno o tim kitovima nadam se da cete mi pomoc izabrat najbolji!
radi se o:
Stage6 SPORT PRO (145€) - super izbor jer je spuh koji imam radjen za taj kit, snaga oko 12 konja, sirok raspon razvijanja snage, ali imam problem - dihtunzi! nema ih u Hr i moral bi prek neta narucivat! eventualno uzmem 3 seta uz kit pa sam miran 3 godine...
Parmakit Race One (176€) - ne znam apsolutno nista o tom kitu, al vidim da nije neki fuš! dosta kvalitetno izgleda i kazu ovi na scooter centeru da je odlican midrace cilindar pa sad...ako je netko imal iskustva s tim cilindrom nek pliz napise nest!
Motoforce racing (143€) - kazu na SA da je odlican midrace cilindar i ovisno o setupu da daje izmedju 12-15 konja! on mi je mozda TOP izbor jer je najjeftiniji, najversatilniji i po izgledu cilindra i glave trebali bi pasat malossijevi dihtunzi gore...
ako netko ima jos neki prijedlog sam nek kaze! jedini uvjet je da ne prelazi 180€ i da je po mogucnosti 1 karika...
tnx