Kupuj preko foruma !! Kupuj povoljno preko webshopa KLIKNI ME
0 Članova i 4 Gostiju pregledava ovu temu.
cek ti si pao sa tog skutera pa isao lakirat ili sta?nisam pratio projekt...jer samo budale idu serijsku boju i naljke skidat i lakirat u neku boju... ali meni iskreno ovo ne valja uopce...trebao si ga u obicnu sivu bez ikakvih detalja i to je to...ili prednju u crveno,a zadnju u sivo,ali ove neke nijanse nikako...
Da pao sam, pa onda po tebi su 90% skuteraša budale. Svi farbaju, zašto ne bih i ja, sljdeće godine ću opet, ova je bila prva početnička.
Serijski phva ima taj 209ha atomizer što mu je i mana ed ima 211fa atomizer koji je puno pogođeniji zanemarimo klipič 40 i a7 iglu,ler diznu 34
hhh i ja sad treci šut farbam plastike i mislim da ce ovo sad bit dobitna kombinacija. sr je jos dosta svjez za tuning, nisam bas puno dobrih kombinacija vidio za apriliu, ima onaj aprilia forum gdje je regan i clan ovog foruma t-tune, masu kombinacija ali meni iskreno, ne zna se koji je ruznij sa tog foruma, je da imaju jebene prerade ali brateee boje su im g#vn%.
Meni skuter odlicno izgleda, djeli onako, krvavo, bas fora i mislim da ce jos bolje ispast ako tocno pogodis mjesta na kojima stavit s6 nalje!