Tehnički kutak > Skuter projekti - komentari

Aprilia SR 50 R projekat

<< < (14/79) > >>

giannelli:

--- Citat: tuta125 - 26 Listopad, 2009, 13:29:37 ---aha, vjerojatno bi iso i brze da si uspio sve namjestit... mene isto stalno nesto jebe, nema maximalnu snagu i kad je hladan jako lose ide.. malo sam karburator iso nastelit ali mi nije bas uspjelo  :-[ mozda i rolice treba pomalo mijenjat ne razumijem se bas u to.. dokle si doso sad? koliko si ulozio u to sve ako se smije znat?  :icon_biggrin:

meni je inace bijela prelijepa na sr-u, vidio sam na netu bio... bas me zanima kako ce ti na kraju ispast, ako bude dobro mozda i ja svoga u metalik sivu jer mi onda nece bit problema sa prometnom!

--- Kraj citata ---
a nemos napemet znat, moras sinut variomat i vidit dal ih trea mjenjat. a itaj karburator serijski na sr-u je smece nemos previse ocekivat od nejga.
pa ev danas sam kupi novu vodenu pumpu lezaj getribe nisu imali, jos mi on treba da sklopim  masinu. bice update u mom projektu. :P
a ulozio sam pun qrac.. 10.000kn sam preso jos prije ljeta.. sad se popelo za jos koju tisucu al nigdje motora. xD

EmirF121:

--- Citat: CoK - 26 Listopad, 2009, 14:01:35 ---Zastiti lezajeve prednjeg kotaca i semering prije farbanja... Ne diraj grube plastike rađe ostavi kakve jesu  :binkybaby:
H8 zarulje nisam nigdje nasao u drugoj boji (plava,bijela,kirbaj...),a vade se tako da se okrene zarulja u stranu i izvadi.

P.S. Odlijepi kromirane naljepnice sa vilica i ic ce za 5km/h brze  :toothy9:

--- Kraj citata ---

One sive hrapave plastike sam već išmirglo i one će biti farbane, samo ne znam da li da farbam one plastike gdje suvozač stavlja noge? Kupio sam novi far i novu H8 sijalicu, jer je stari far puknuo od udara, nova kaciga također kao i rukavice.  ;D

tuta125:

--- Citat: gianelli - 26 Listopad, 2009, 14:35:58 ---a nemos napemet znat, moras sinut variomat i vidit dal ih trea mjenjat. a itaj karburator serijski na sr-u je smece nemos previse ocekivat od nejga.
pa ev danas sam kupi novu vodenu pumpu lezaj getribe nisu imali, jos mi on treba da sklopim  masinu. bice update u mom projektu. :P
a ulozio sam pun qrac.. 10.000kn sam preso jos prije ljeta.. sad se popelo za jos koju tisucu al nigdje motora. xD

--- Kraj citata ---

hahaha a dobro sad ce svejedno zima pa imas vremena.. pa to ce bit sr ipo  :headbang:
ma karburator treba novi bogami... a vidit cu kad nadem vremena kakvo je stanje sveukupno pa da vidim sta sve treba mijenjat, bit ce tu masu stvari... ccc s 2T nikad kraja troskovima...

EmirF121:
Farbanje gotovo, konačno.... Mislim da je ovo najduži projekat na svijetu a da je najmanje urađeno....
Uglavnom sutra slike.

istipa622:
jedva cekamoo  :toothy12:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju