Tehnički kutak > Skuter projekti - komentari

Aprilia SR 50 R projekat

<< < (13/79) > >>

giannelli:
predpostavio samm, al opet mi presvijetlo malo bilo za sprickit. :P samo pomalo.

tuta125:

--- Citat: gianelli - 25 Listopad, 2009, 14:44:10 ---a iso je dobro, mjereno po satu od golf4 u normalnom polozaju sjedenja 100 sagnut 105, sa serijskom getribom meni sasvim ok, a i prijenos nikad nije bio skroz nastelan kako treba, nisam tada radio pa nisam ni imo para za valjcice i opruge, trebaloje samo malo teze valjcice i tvrdje federa na kuplung al letio je i ovako, kasnije po ravnici sagnut sa trophy50 cilindrom isto oko 95-100 po ravnici sagnut sa preteskim valjcima i mekanim oprugama, al jbg, zato ga sad slazem i nece se vozit dok ne bude pic mic. :D

a nisam ni ja patio za brzinom, al kad vidis kakva je razlika sa kitom i bez promjenis misljenje, vrlo lako.

--- Kraj citata ---

aha, vjerojatno bi iso i brze da si uspio sve namjestit... mene isto stalno nesto jebe, nema maximalnu snagu i kad je hladan jako lose ide.. malo sam karburator iso nastelit ali mi nije bas uspjelo  :-[ mozda i rolice treba pomalo mijenjat ne razumijem se bas u to.. dokle si doso sad? koliko si ulozio u to sve ako se smije znat?  :icon_biggrin:

--- Citat: EmirF121 - 25 Listopad, 2009, 20:16:25 ---Ne, to je šprickit, a bit će siva metallic. Sutra najvjerovatnije farbam

--- Kraj citata ---

meni je inace bijela prelijepa na sr-u, vidio sam na netu bio... bas me zanima kako ce ti na kraju ispast, ako bude dobro mozda i ja svoga u metalik sivu jer mi onda nece bit problema sa prometnom!

CoK:
Zastiti lezajeve prednjeg kotaca i semering prije farbanja... Ne diraj grube plastike rađe ostavi kakve jesu  :binkybaby:
H8 zarulje nisam nigdje nasao u drugoj boji (plava,bijela,kirbaj...),a vade se tako da se okrene zarulja u stranu i izvadi.

P.S. Odlijepi kromirane naljepnice sa vilica i ic ce za 5km/h brze  :toothy9:

EmirF121:
Ma sad se kajem što sam uzeo sivu, trebao sam neku življu boju tipa crvena, žuta, narandžasta, ali nema veze, kad tad će opet farbanje.   :icon_tongue:

CoK:
Ti si hippie vrsta a? onaj na prvoj il druoj stranici narančasti je u *urcu... Mat crna rulz  :headbang:
I sad ona cuvena...''o ukusima se ne raspravlja'';''svako ima pravo na svoje misljenje''...i te gluposti
Bit ce to oke brijem (ne ko sa mat crnom al oke)  :icon_thumright:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju