Tehnički kutak > Skuter projekti - komentari
Aprilia SR 50 R projekat
EmirF121:
E de mi sad recite šta da uradim prije prvog paljenja. Skuter nije bio aktivan već 3 mjeseca. Imam onu totmast Ina-inu. Njome ću podmazati leažajeve u točkovima i tako to, ali ne znam čime da podmažem one dijelove u deklu što su (nekakvi ležajevi i sitnice). Znači šta sve da podmažem i čime i šta sve da uradim prije paljenja??
CoK:
U deklu imas samo jedan lezaj od osovine kvacila koji je zatvoren tako da nemas sto podmazivati. Samo ga upali najnormalnije i ostavi da se ugrije
EmirF121:
Evo stigle plastike. Slike su loše pa se i ne vidi dobro, sve treba da izgleda svjetlije. Kad ga sklopim sve će se puno bolje vidjeti.
Uglavnom nisam zadovoljan, lijepo izgleda izdaleka, ali kad bolje pogledaš, ima na mjestima crtica (valjda nije dobro vodeniro šprickit), na mjestima previše laka, prašine i još govana. :kipi: Izj#bo me frajer pravo. Dao 140KM za sve, boje i ruke a sad ne valja kur*u. :angry9:
CoK:
Nisi valjda htjeo takvu boju??? :'( Lijepo te s*ebo bome... Inace ne sviđa mi se boja bas...bas?...nimalo al *ebiga
cudan je skroz :sad1:
stavi sliku kad namjestis sve.... :angry7:
EmirF121:
Ma htio sam ovakvu boju ali me sj#bo pošteno. Kad ga sklopim onda ću slikati, skroz je sjebano, razočaran sam do boga, toliko se radilo na tome i na kraju k**ra* od skutera.
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju