Tehnički kutak > Skuter projekti - komentari
Aprilia SR 50 R projekat
tuta125:
--- Citat: gianelli - 25 Listopad, 2009, 14:16:14 ---fly je ko i serijski kuplung a vjerujem da je za deltu pisalo bi.
i ja sam odpilio taj malo komadic zeljeza, na nosacu se nalazi i usmjeren je na granu auspuha sagni se ispod vidit ces jbt. :happy8:
@tuta, pa pocetak bi bio da skines ruzne naljepnice i bijela stoplampa i retrovizore i imas sportcki sr.
jbg ne znam, bio sam dosta po gradu, al ima vec malo duze dok je kit bio na njemu, cesce nego sad u zadnje vrijeme, tj zadnjih mjesec dana je u djelovima. :toothy3:
--- Kraj citata ---
i mislio sam skinut naljepnice, za pocetak onu crvenu dole sta pise aprilia, bilo bi fora da je samo crno! :headbang: al to sve pocet jednom kad budem imo vremena.
a steta... pa koliko ti je iso s kitom? ja sam ti vise za styling, ne patim bas za brzinom :binkybaby:
giannelli:
a iso je dobro, mjereno po satu od golf4 u normalnom polozaju sjedenja 100 sagnut 105, sa serijskom getribom meni sasvim ok, a i prijenos nikad nije bio skroz nastelan kako treba, nisam tada radio pa nisam ni imo para za valjcice i opruge, trebaloje samo malo teze valjcice i tvrdje federa na kuplung al letio je i ovako, kasnije po ravnici sagnut sa trophy50 cilindrom isto oko 95-100 po ravnici sagnut sa preteskim valjcima i mekanim oprugama, al jbg, zato ga sad slazem i nece se vozit dok ne bude pic mic. :D
a nisam ni ja patio za brzinom, al kad vidis kakva je razlika sa kitom i bez promjenis misljenje, vrlo lako.
EmirF121:
Update:
Ima i deklo ali to nisam slikao..
giannelli:
takva ce boja bit? ili?
EmirF121:
Ne, to je šprickit, a bit će siva metallic. Sutra najvjerovatnije farbam
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju