Tehnički kutak > Skuter projekti - komentari

Aprilia SR 50 R projekat

<< < (66/79) > >>

R@kija:
daj prodaj taj skuter i kupi si bicikl jer ovo za tebe NIJE!!!

saraf zasarafi do kraja,i odsarafi ga za KRUG I POL,osigurac na igli stavi na sredinu,diznu 64 sa blokadom ili bez svejedno i orginal airbox nis kemijano,tak stavi i mora radit i nemoj vise nis prčkat jer se nebus po ljeti vozil

tuta125:
 :laughing7:

emire, bio sam i ja u slicnoj situaciji, na pocetku sam morao pitat svaku sitnicu ali kasnije, kad skontas osnove, nece bit nikakvih problema. nemoj odustajat, probaj ovako kako ti je rakija :laughing7: reko, a kasnije ce ti bit samo nijanse mijenjat, uglavnom shvatit ces sam  :icon_thumright:

EmirF121:

--- Citat: R@kija - 17 Lipanj, 2011, 18:49:46 ---daj prodaj taj skuter i kupi si bicikl jer ovo za tebe NIJE!!!

saraf zasarafi do kraja,i odsarafi ga za KRUG I POL,osigurac na igli stavi na sredinu,diznu 64 sa blokadom ili bez svejedno i orginal airbox nis kemijano,tak stavi i mora radit i nemoj vise nis prčkat jer se nebus po ljeti vozil

--- Kraj citata ---

Izbjeglica sam, izbjegavaj me i ohladi malo. Vidim nadrkan si vazda.  :thebirdman: Kakvom blokadom?

@tuta125 ne znam šta sam krivo uradio, samo sam postavio pitanje i tražim odgovor...

Miki-speedy:

--- Citat: EmirF121 - 18 Lipanj, 2011, 00:11:04 ---Izbjeglica sam, izbjegavaj me!  :thebirdman: Kakvom blokadom?

@tuta125 ne znam šta sam krivo uradio, samo sam postavio pitanje i tražim odgovor...

--- Kraj citata ---
Mislim da misli na onaj limic sto ide na karb.

EmirF121:

--- Citat: Miki-speedy-sm - 18 Lipanj, 2011, 00:22:31 ---Mislim da misli na onaj limic sto ide na karb.

--- Kraj citata ---

Onda krivo misli. Taj limić nema šta radit u karburatoru.

R@kija postoje puno bitnije stvari od skutera.  :icon_thumright: Skuter je sasvim sporedna stvar, tako da me takvi savjeti poput "prodaj skuter" zanimaju ko lanjski snijeg.

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju