Tehnički kutak > Skuter projekti - komentari
Aprilia SR 50 R projekat
CoK:
evo doso CoK sranja radit...ohladite
mislim da ti je 64 dizna premala za voznju sa ''otvorenim'' karbom (bez limica), mislim da ti treba barem 70 dizna za to, zato sam i pisao par stranica prije da mi je cudno kako to radi
pretpostavljam da ti se skuter zagusi kad dodas gasa i zato se ugasi?
...vezano uz seraf smjese...ne bi trebao stajati drugacije nego sto je sada, jer on ovisno o tome koliko ga zategnes ili otpustis otvara kanal kroz koji struji zrak
tuta125:
--- Citat: CoK - 18 Lipanj, 2011, 01:41:17 ---evo doso CoK sranja radit...ohladite
mislim da ti je 64 dizna premala za voznju sa ''otvorenim'' karbom (bez limica), mislim da ti treba barem 70 dizna za to, zato sam i pisao par stranica prije da mi je cudno kako to radi
pretpostavljam da ti se skuter zagusi kad dodas gasa i zato se ugasi?
...vezano uz seraf smjese...ne bi trebao stajati drugacije nego sto je sada, jer on ovisno o tome koliko ga zategnes ili otpustis otvara kanal kroz koji struji zrak
--- Kraj citata ---
u mene je dizna 60 bez limica, sa serijskim filterom i reversom :toothy3: ali pretpostavljam da je yasuni malo otvoreniji pa mu treba i vise benzina...
aprilia area 51:
a sto kemijate...lijepo uzmi si dan 2 slobodno kupi dizne od 60 do 70 i jednu po jednu dok nedobijes da radi kak treba onda jos iglu pogledas na kojem zubu ti je najbolje i taj saraf nema sta radit preko krug i pol i to je to...airbox seriski s lulicom bez blokade i red spong ili obicni svjedno je...i to je sva mudrost...
a ako ti tak radi na leru das gas on crkne ili mal radi pa crkne itd...moguce da ti jei nesto oko struje bombina itd...mda nevjerujem jer je skut prakticki nov
roxyy:
--- Citat: tuta125 - 18 Lipanj, 2011, 09:55:01 ---u mene je dizna 60 bez limica, sa serijskim filterom i reversom :toothy3: ali pretpostavljam da je yasuni malo otvoreniji pa mu treba i vise benzina...
--- Kraj citata ---
meni je dizna 68 s red spongeom, bez limića i yasunia imam...meni se čini da je ta tvoja dizna mala
tuta125:
--- Citat: roxyy - 18 Lipanj, 2011, 12:41:39 ---meni je dizna 68 s red spongeom, bez limića i yasunia imam...meni se čini da je ta tvoja dizna mala
--- Kraj citata ---
pa zvuci da je premala, i meni je iskreno malo cudno sto mi je smjesa s njom najbolja. probao sam i sa diznama 62, 65 i jos nekima ali mi se dizna 60 u kombinaciji sa serijskim filterom pokazala najbolja :dontknow: performanse su isto zadovoljavajuce :laughing7:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju