Tehnički kutak > Skuter projekti - komentari

Aprilia SR 50 R projekat

<< < (7/79) > >>

giannelli:
pa sto ako ih izgrebe neces ih polirat da ne zelis imat niti jednu crticu.. predes ih sa 240 da lakse skines boju pa onda obicni 320-400 i ako ih neces plastificirat nego obicni lak bacis sprickit i njega izslajfas i bit ce felne glatke ko severinina guza.  :icon_biggrin:
ako ces ih plastificirat predi ih jos sa obicnim 600 i to je to..

aeroxtuning:
kod farbanja se vide crtice ako je smirglano ispod 800 vodobrusnim ;)

EmirF121:
Evo danas kupio skid boju, namazao i ide boja dole ali ne može šmirgl papirom, uzeo sam špahtlu i lagano da ne izgrebem. Koja je prednost plastificiranja, nemam pojma o tome, prvi puta čujem. Kako se to radi? Ja sam planirao felge ofarbati samo u crnu metallic.

Evo ovo sam danas uradio skidol-om, špahtlom i vodobrusnim 500 nije sve završeno. Sad na ovo ide špricgit pa metallic crna jel tako?

Ja sam kupio ovo g#vn% i slabo skida boju as felgi i dekla.  :sad3:

EmirF121:
Zna li ko jesu li kod mene plastificirane felge, jer ja ne znam? Kako da skidam boju, ovo sredstvo gore ne može, može li taj lavacol? Roditelji su mi počeli srat, "jesam ti govorio ne diraj, eto sad si upropastio nove felge".... :BangHead:

R@kija:

--- Citat: EmirF121 - 05 Rujan, 2009, 10:31:33 ---Zna li ko jesu li kod mene plastificirane felge, jer ja ne znam? Kako da skidam boju, ovo sredstvo gore ne može, može li taj lavacol? Roditelji su mi počeli srat, "jesam ti govorio ne diraj, eto sad si upropastio nove felge".... :BangHead:

--- Kraj citata ---
kupi lavacol ili desol 2 oakiranja i namazi jebeno na debelo i ostavi par sati isperi
i opet ako treba onda opet

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju