Tehnički kutak > Skuter projekti - komentari

Aprilia SR 50 R projekat

<< < (6/79) > >>

neer:
reci ti majstoru da sere ..ako je plastificirana onda ce malo teze ali skinuti ce ,,,,samo je potrebno malo vise premaza ...ali to skida boju nenormalno i onda nakon to ga ako imas visokotlacni perac za auto stim skines ostatke s felge ...ej ali pazi da ne ostavis duze felgu da stoji stim desolom da ti se nebi oni ostatci opet zaljepili za felgu meni se to dogodilo s deklom ...nije nist strasno ali opet moras ponavljati proces  :hello:

EmirF121:
OK, valjda piše na bočici koliko treba da stoji, a jbt džaba sam ovoliko šmirglo, ruke mi otpale, prsti se crvene nisam koristio rukavice, više sam išmirglo sebi prste, gotovo prokrvarili jbt. I skontao sam koju ću boju, kombinacija kao na McLaren-Mercedes formuli, crna-siva-crvena.

giannelli:
zasto si sa vodobrusnim 600 smirglo felne? neces nikad tako.. trebo si bar sa obicni bruspapirom 200-240.  :o

EmirF121:

--- Citat: gianelli - 03 Rujan, 2009, 18:40:31 ---zasto si sa vodobrusnim 600 smirglo felne? neces nikad tako.. trebo si bar sa obicni bruspapirom 200-240.  :o

--- Kraj citata ---

Zar ne bih tako izgrebao felge, ma sutra ću kupiti Desol ili skdiol pa onda skinut boju.

EmirF121:

--- Citat: gianelli - 03 Rujan, 2009, 18:40:31 ---zasto si sa vodobrusnim 600 smirglo felne? neces nikad tako.. trebo si bar sa obicni bruspapirom 200-240.  :o

--- Kraj citata ---

Zar ne bi tako izgebao felge, sutra ću kupiti desol ili skidol pa skidat boju.

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju