Tehnički kutak > Skuter projekti - komentari
Aprilia SR 50 R projekat
EmirF121:
Zna li ko jesu li kod mene plastificirane felge, jer se ja ne razumijem baš u te stvari, pa možda zato neće da skine ovaj skidol majku mu. Da kupim 2 pakiranja jel? Nemam više para, a roditelji ne daju. Jesam naj#bo jesem ti miša. :BangHead:
Vidite ove sijalice od prednjeg fara. Ova desno je ispravna a lijevu sam pokušao odvrnuti pa je pukla. Htio sam staviti plave sijalice ali izgleda da se nemože odvrnuti nego se mora ovo komplet zamijenit??? Sijalice su Philips H8, 12V, 35W.
R@kija:
one se iscupaju van a ne okrecu
EmirF121:
rakitje jesi li siguran jer ova jedna košta 15 eura, jednu sam već uništio, ako i durugu sj**** vozim bez svjetala. :toothy11:
i zna li neko jesu li kod mene plastificirane felge, giannelli ti bi trebao znati? :-[
giannelli:
ne znam, nisam nikad slajfao felge na aprilij mojoj niti ijednoj drugoj. ali 90% sam siguran da su sve (ako ne sve, vecina) felgi na skuterima plastificirane jer ne vjerujem da bi tvornica stedila na tome.
EmirF121:
Evo sad sam stvarno nanio skid boje i evo kako izgleda:
Ali ipak mi se čini da bi taj lavacol-deso, bolje skinuo jer sam gledao neke slike kako to sredstvo djeluje.
Ali evo odozgo, gdje dođe guma, neće nikako da skine:
Giannelli jel možda znaš je li moguće skinuti ove sijalice? Ja sam planirao staviti ove: ili neke druge samo plavo da sjaje. :drunken_smilie:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju