Tehnički kutak > Skuter projekti - komentari

Aprilia SR 50 R projekat

<< < (51/79) > >>

Guje:

--- Citat: EmirF121 - 01 Svibanj, 2011, 01:15:27 ---Hahaha, bježi tamo, stavio si onu ružnu Yasuni naljepnicu na auspuh...  :angry7:

@Miki-speedy-ma postigne nekakvu temeraturu, ali nije to dovoljno visoka temperatura. Ali mislim da sam skontao gdje je fazon...

--- Kraj citata ---
To je magnet za curice...  :toothy12: :toothy12:

Miki-speedy:

--- Citat: Guje - 01 Svibanj, 2011, 23:50:36 ---To je magnet za curice...  :toothy12: :toothy12:

--- Kraj citata ---
Al samo ako im objasnis sta znaci,koliko vrti,koliko snage daje i koliko kosta  :laughing7:

EmirF121:
Evo slike moje bebice:  :icon_biggrin:

Kako štimam karburator sve mi više performanse opadaju što nije uredu. Najjači je bio kad sam ga tek stavio i okreno šaraf na 1,5 krug, ali onda mi je pljuvao gorivo vani. Malo prije sam čistio vrh auspuha i bio je skroz prljav, mokar, crn. Ovo je slika kad je čišćenje bilo pri kraju i puno je prljaviji bio od ovog:

Guje:

--- Citat: EmirF121 - 02 Svibanj, 2011, 21:02:52 ---Evo slike moje bebice:  :icon_biggrin:

Kako štimam karburator sve mi više performanse opadaju što nije uredu. Najjači je bio kad sam ga tek stavio i okreno šaraf na 1,5 krug, ali onda mi je pljuvao gorivo vani. Malo prije sam čistio vrh auspuha i bio je skroz prljav, mokar, crn. Ovo je slika kad je čišćenje bilo pri kraju i puno je prljaviji bio od ovog:

--- Kraj citata ---
Jao brate što izgleda taj crni, ja htio taj ali ga nije bilo xd
Prejebeno izgleda...
Moj slini opasno, isto tako.
Samo vozi :)

nemoj quotat slike  :icon_thumright:

EmirF121:
Eto pogledajte te slike gore. Toliko goriva se ne bi smjelo skupljati u auspuhu i auspuh ne bi trebao pljuvati gorivo vani je li tako?
Znači da mi je smjesa prebogata. Mislim da je ovaj dell 17,5 najgori karb za štimanje...  :angry7: Najbolje sam performanse imao kad je šaraf bio na 1,5 krugu ali tada je pljuvao gorivo kroz auspuh. Sad mi je šaraf na 2 kruga i performanse su osjetno slabije. I da potrošio je 7l/100km što je abnormalno...  :dontknow:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju