Tehnički kutak > Skuter projekti - komentari

Aprilia SR 50 R projekat

<< < (50/79) > >>

CoK:
pa karb se cini u redu, iako mi je cudno sto je igla skroz spustena i ne gusi se na dodavanje gasa...kod mene to nikada nije bio slucaj i gotovo uvjek se zagusio  :dontknow:

trokiranje kod paljenja je normlano, a i moguce je da ti je cok neispravan

danc00:

--- Citat: EmirF121 - 30 Travanj, 2011, 12:27:14 ---@Miki-speedy-sm  Ugrijem ja njega minut ali opet moraš ga vozit 1km da počne normalno radit. Nisam još mjerio brzinu.

@CoK Postavke karburatora su teorijski uredu?  :toothy3:

@PanTheR_oo7 & danc00  Svjećica je BR8ES

Očito je smjesa prebogata samo ne mogu skontat na kojem otvoru gasa jer mi je već lonac prljav od goriva, tj. baca gorivo na auspuh.  :icon_scratch:

--- Kraj citata ---

Ak ti je smjesa prebogata i nemreš podesit karb, ak veliš da je teoretski ok, onda mu daj malo više zraka na filteru...

Miki-speedy:

--- Citat: EmirF121 - 30 Travanj, 2011, 12:27:14 ---@Miki-speedy-sm  Ugrijem ja njega minut ali opet moraš ga vozit 1km da počne normalno radit. Nisam još mjerio brzinu.

@CoK Postavke karburatora su teorijski uredu?  :toothy3:

@PanTheR_oo7 & danc00  Svjećica je BR8ES

Očito je smjesa prebogata samo ne mogu skontat na kojem otvoru gasa jer mi je već lonac prljav od goriva, tj. baca gorivo na auspuh.  :icon_scratch:

--- Kraj citata ---
Pa jel postigne radnu temperaturu? Kolika bude posle prije tog 1kilometra a kolika posle?

Guje:
Dolazi, takve ko ti volim  :toothy12: :toothy12:

EmirF121:

--- Citat: Guje - 30 Travanj, 2011, 23:55:21 ---Dolazi, takve ko ti volim  :toothy12: :toothy12:

--- Kraj citata ---

Hahaha, bježi tamo, stavio si onu ružnu Yasuni naljepnicu na auspuh...  :angry7:

@Miki-speedy-ma postigne nekakvu temeraturu, ali nije to dovoljno visoka temperatura. Ali mislim da sam skontao gdje je fazon...

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju