Tehnički kutak > Skuter projekti - komentari

Aprilia SR 50 R projekat

<< < (52/79) > >>

Miki-speedy:

--- Citat: EmirF121 - 03 Svibanj, 2011, 23:25:12 ---Eto pogledajte te slike gore. Toliko goriva se ne bi smjelo skupljati u auspuhu i auspuh ne bi trebao pljuvati gorivo vani je li tako?
Znači da mi je smjesa prebogata. Mislim da je ovaj dell 17,5 najgori karb za štimanje...  :angry7: Najbolje sam performanse imao kad je šaraf bio na 1,5 krugu ali tada je pljuvao gorivo kroz auspuh. Sad mi je šaraf na 2 kruga i performanse su osjetno slabije. I da potrošio je 7l/100km što je abnormalno...  :dontknow:

--- Kraj citata ---
Pa nesto ti je opasno rastelovano  :toothy11:
Koja je dizna?
Koliko je presao s tim karikama?

EmirF121:

--- Citat: Miki-speedy-sm - 03 Svibanj, 2011, 23:28:26 ---Pa nesto ti je opasno rastelovano  :toothy11:
Koja je dizna?
Koliko je presao s tim karikama?

--- Kraj citata ---

Ma to je od kada sam stavio Yasuni R, multivar 2000 i ostalu prateću opremu. Dizna je 64 i red sponge je unutra ali nije do njega jer sam ga oprao u benzinu i čist je.

danc00:

--- Citat: EmirF121 - 03 Svibanj, 2011, 23:25:12 ---Eto pogledajte te slike gore. Toliko goriva se ne bi smjelo skupljati u auspuhu i auspuh ne bi trebao pljuvati gorivo vani je li tako?
Znači da mi je smjesa prebogata. Mislim da je ovaj dell 17,5 najgori karb za štimanje...  :angry7: Najbolje sam performanse imao kad je šaraf bio na 1,5 krugu ali tada je pljuvao gorivo kroz auspuh. Sad mi je šaraf na 2 kruga i performanse su osjetno slabije. I da potrošio je 7l/100km što je abnormalno...  :dontknow:

--- Kraj citata ---

Koji je to karb 17.5xxx?

Spuh ti je pramasan, ovaj pipac bi trebal biti suh i ljepe crnkaste boje, ovak samo natapaš vunu sa smjesom i uništavaš je polagano!

Koje ulje točiš za mješavinu?

Nemre ti skuter lošije ići ako okreneš vijak za smjesu 2 kruga, to ti se čini i to si si ti tak zamislil, more samo trokirati ili imati povišeni ler gas.

Za smjesu gledaj svječicu, daj nju slikaj!

Ovaj karb ti je kolko vidim najlakše aštelat, bar je meni bil a druge nisam probal pa ne znam, al nemaš kaj filozofirat, počneš od vijka za smjesu, pa ler gas i start ti je gotov, onda podesiš iglu i na kraju glavnu diznu !

Podigni osigurač igle na 4 stepenicu gledano od debljeg kraja prema tanjem pa vidi onda.

Jer ovo ti nije naštelano nikak ak je spuh masan i baca gorivo van!

Miki-speedy:
Ako je puno presao moze bit da su karike,ili ako je bilo lose ulje ili ako je ostao bez ulja pa da su karike otisle isti su simptomi :dontknow:

EmirF121:

--- Citat: danc00 - 03 Svibanj, 2011, 23:41:03 ---Koji je to karb 17.5xxx?

Spuh ti je pramasan, ovaj pipac bi trebal biti suh i ljepe crnkaste boje, ovak samo natapaš vunu sa smjesom i uništavaš je polagano!

Koje ulje točiš za mješavinu?

Nemre ti skuter lošije ići ako okreneš vijak za smjesu 2 kruga, to ti se čini i to si si ti tak zamislil, more samo trokirati ili imati povišeni ler gas.

Za smjesu gledaj svječicu, daj nju slikaj!

Ovaj karb ti je kolko vidim najlakše aštelat, bar je meni bil a druge nisam probal pa ne znam, al nemaš kaj filozofirat, počneš od vijka za smjesu, pa ler gas i start ti je gotov, onda podesiš iglu i na kraju glavnu diznu !

Podigni osigurač igle na 4 stepenicu gledano od debljeg kraja prema tanjem pa vidi onda.

Jer ovo ti nije naštelano nikak ak je spuh masan i baca gorivo van!

--- Kraj citata ---

Karb je ovaj serijski na piaggio mašinama, valjda phva, zaboravio sam više...

Točim Motul Scooter Expert polusintetičko.

Igla je na prvom zubu odozgo, tj. skroz spuštena i dizanjem bi samo obogaćivao smjesu na 1/2 gasa zar ne?

1/4 gasa štimam vijkom za zrak? 2/4 i 3/4 štimam položajem igle i 4/4, tj. full štimam glavnom diznom zar ne?

6000km je pređena kilometraža i da jednom sam ostao bez ulja ali još davno dok je skuter bio nov... Ali nije se tada ugasio, samo nije htio primiti gas preko pola, valjda je još malo ulja ostalo bilo... :dontknow:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju