Tehnički kutak > Skuter projekti - komentari

Aprilia SR 50 R projekat

<< < (49/79) > >>

Edy46:
a mozda na to trokiranje prije 1km voznje da nije ti presiromasna smjesa probaj stavit na 2 zub :)

CoK:

--- Citat: Edy46 - 30 Travanj, 2011, 03:58:15 ---a mozda na to trokiranje prije 1km voznje da nije ti presiromasna smjesa probaj stavit na 2 zub :)

--- Kraj citata ---
ako trokira to je prebogata smjesa, ne presiromasna  :icon_thumright:

ne diraj nista vise po karbu ako je sve u redu kad se zagrije

trokira dok je cok otvoren, kad se cok zatvori i izgori visak goriva sve se vraca u normalu   :icon_thumright:

PanTheR_oo7:

--- Citat: EmirF121 - 30 Travanj, 2011, 01:48:06 ---Imam problema sa trokiranjem ali samo kad je hladan. To je valjda uredu jer mi se to dešavalo i sa čistom serijalom, samo što sad to traje dosta duže i znači koliko god gasa dao skuter nema snage i čuje se trrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr  :laughing6:. Kada se skuter ono baš zagrije, tj. nakon 1km vožnje tog problema više nema.  :happy3:

U karburatoru je dizna 64, maknut limić, igla na prvom zubu odozgo (znači skroz spuštena) i red sponge je u airbox-u. Je li to ok?

--- Kraj citata ---

Koja ti je svijecica?  Ako je npr. NGK BR9...trokiranje je normalno na pocetku dok se i ona ne zagrije... ako ti to bas smeta, uzmi br8 ili kad je hladno vrijeme cak i BR7ES  :icon_thumright:

danc00:
BR8 ak je serijala, ništa ispod. Čak BR8 ide i za base neki slabiji. No BR9 za serijalu je pretopla.

EmirF121:
@Miki-speedy-sm  Ugrijem ja njega minut ali opet moraš ga vozit 1km da počne normalno radit. Nisam još mjerio brzinu.

@CoK Postavke karburatora su teorijski uredu?  :toothy3:

@PanTheR_oo7 & danc00  Svjećica je BR8ES

Očito je smjesa prebogata samo ne mogu skontat na kojem otvoru gasa jer mi je već lonac prljav od goriva, tj. baca gorivo na auspuh.  :icon_scratch:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju