Tehnički kutak > Skuter projekti - komentari
Aprilia SR 50 R projekat
Edy46:
a mozda na to trokiranje prije 1km voznje da nije ti presiromasna smjesa probaj stavit na 2 zub :)
CoK:
--- Citat: Edy46 - 30 Travanj, 2011, 03:58:15 ---a mozda na to trokiranje prije 1km voznje da nije ti presiromasna smjesa probaj stavit na 2 zub :)
--- Kraj citata ---
ako trokira to je prebogata smjesa, ne presiromasna :icon_thumright:
ne diraj nista vise po karbu ako je sve u redu kad se zagrije
trokira dok je cok otvoren, kad se cok zatvori i izgori visak goriva sve se vraca u normalu :icon_thumright:
PanTheR_oo7:
--- Citat: EmirF121 - 30 Travanj, 2011, 01:48:06 ---Imam problema sa trokiranjem ali samo kad je hladan. To je valjda uredu jer mi se to dešavalo i sa čistom serijalom, samo što sad to traje dosta duže i znači koliko god gasa dao skuter nema snage i čuje se trrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr :laughing6:. Kada se skuter ono baš zagrije, tj. nakon 1km vožnje tog problema više nema. :happy3:
U karburatoru je dizna 64, maknut limić, igla na prvom zubu odozgo (znači skroz spuštena) i red sponge je u airbox-u. Je li to ok?
--- Kraj citata ---
Koja ti je svijecica? Ako je npr. NGK BR9...trokiranje je normalno na pocetku dok se i ona ne zagrije... ako ti to bas smeta, uzmi br8 ili kad je hladno vrijeme cak i BR7ES :icon_thumright:
danc00:
BR8 ak je serijala, ništa ispod. Čak BR8 ide i za base neki slabiji. No BR9 za serijalu je pretopla.
EmirF121:
@Miki-speedy-sm Ugrijem ja njega minut ali opet moraš ga vozit 1km da počne normalno radit. Nisam još mjerio brzinu.
@CoK Postavke karburatora su teorijski uredu? :toothy3:
@PanTheR_oo7 & danc00 Svjećica je BR8ES
Očito je smjesa prebogata samo ne mogu skontat na kojem otvoru gasa jer mi je već lonac prljav od goriva, tj. baca gorivo na auspuh. :icon_scratch:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju