Tehnički kutak > Skuter projekti - komentari

Aprilia SR 50 R projekat

<< < (48/79) > >>

Guje:
Daj video da ga vidimo kako ide :)
Ajde čekamo :P

I ako si ga konacno sastavio kad budes u Brckom zovi 062-930/374...

EmirF121:

--- Citat: Guje - 27 Travanj, 2011, 10:07:57 ---Daj video da ga vidimo kako ide :)
Ajde čekamo :P

I ako si ga konacno sastavio kad budes u Brckom zovi 062-930/374...

--- Kraj citata ---

Ne mogu voziti i snimati jednom rukom jer je sad SR-ka neukrotiva zvijer.  :laughing7:
A ako dođem u Brčko, a vjerovatno ću sutra jer moram kupit ulje, požalit ćeš.  :laughing6:

giannelli:
kupi  neki base i veci karb i vozi se ko coek.

EmirF121:
Imam problema sa trokiranjem ali samo kad je hladan. To je valjda uredu jer mi se to dešavalo i sa čistom serijalom, samo što sad to traje dosta duže i znači koliko god gasa dao skuter nema snage i čuje se trrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr  :laughing6:. Kada se skuter ono baš zagrije, tj. nakon 1km vožnje tog problema više nema.  :happy3:

U karburatoru je dizna 64, maknut limić, igla na prvom zubu odozgo (znači skroz spuštena) i red sponge je u airbox-u. Je li to ok?

Miki-speedy:

--- Citat: EmirF121 - 30 Travanj, 2011, 01:48:06 ---Imam problema sa trokiranjem ali samo kad je hladan. To je valjda uredu jer mi se to dešavalo i sa čistom serijalom, samo što sad to traje dosta duže i znači koliko god gasa dao skuter nema snage i čuje se trrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr  :laughing6:. Kada se skuter ono baš zagrije, tj. nakon 1km vožnje tog problema više nema.  :happy3:

U karburatoru je dizna 64, maknut limić, igla na prvom zubu odozgo (znači skroz spuštena) i red sponge je u airbox-u. Je li to ok?

--- Kraj citata ---
Nemoj ga hladnog vozit,ostavi barem minut da se ugrije ko covjek pa onda polako :icon_thumright:
Koliko ti ide po gps?

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju