Tehnički kutak > Skuter projekti - komentari

Piaggio NRG by Sokolski

<< < (4/9) > >>

R@kija:

--- Citat: Skuteraš Sokolski - 30 Kolovoz, 2009, 19:19:27 ---Znači setup bi trebao izgledati ovako za sada: Polini 70 ccm Sport
                                                              Dell'orto 17,5 mm
                                                              radilica TP s plavim polutkama
                                                              Polini super speed (variomat s 9 rolica, remen, rolice, centralni bijeli, zeleni kontrasta)
                                                              Giannelli Revers
                                                              usis s karbonskim lamelicama

--- Kraj citata ---

ok setup..dugotrajan!!

Skuteraš Sokolski:
mali update: cijene kod nas: Giannelli Reverse - 1150 kn, Polini 70 ccm Sport gusani kit 1490 kn, Dell'orto karburator 17,5 mm - 660 kn i Polini super speed kit - 765 kn

Ovo je stvarno skupo. Još kad pribrojim radilicu koja je 800 kn, izađe me skoro 5000 kn. Da li se to može izvana jeftinije nabaviti?

Skuteraš Sokolski:
Izračunao sam si sve i iskalkuriao. Izvana da ide dođe nešto malo jeftinije. Uglavnom prvo ću staviti Polini variomat s 9 rolica, bijeli centralni i zelene kontrasta. Rezonantni Leo Vince auspuh je gore. Pa ćemo vidjeti kako će sve to izgledati. Sljedeća na red će doći radilaca TP s plavim polutkama. Kit i karburator će ići zajedno, a za auspuh ću vidjeti da li nakon što isprobam s ovim što je gore.

dino gp1:

--- Citat: Skuteraš Sokolski - 31 Kolovoz, 2009, 17:41:00 ---mali update: cijene kod nas: Giannelli Reverse - 1150 kn, Polini 70 ccm Sport gusani kit 1490 kn, Dell'orto karburator 17,5 mm - 660 kn i Polini super speed kit - 765 kn

Ovo je stvarno skupo. Još kad pribrojim radilicu koja je 800 kn, izađe me skoro 5000 kn. Da li se to može izvana jeftinije nabaviti?
--- Kraj citata ---

Može, kod nas se ti dijelovi previše cijene, javi se SlowRideru u vezi dijelova ...

Lazo:
dobar setup, izgled jedva čekam vidit... imaš u tržnici vjerovatno karbova 17.5 do 250 kn

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju