Tehnički kutak > Skuter projekti - komentari

Piaggio NRG by Sokolski

<< < (9/9)

black-rox:

--- Citat: Josip - 22 Rujan, 2009, 23:50:05 ---Pa nemaju svi para da odama bocnu neki big bor 77 ili 86 ccm i radilice 85 ili 90 mm i takve stvari
Polako decko uci, nismo ni mi bili pametni i znali stvari koje sada znamo, konzultacije, pitanja, pozivi, sms-ovi itd itd...
Siti se samo kad si ti pocinja, i ti si pita neke stvari (ne ovako ko on, ali slicno)  :glasses9:

to Sokolski: nema ti ogrmne razlike, mislim osjetit ce se ali ne prevec. To ces vidit ako nastavis sa slaganjem, da i neke male sitnice puno znace  :icon_thumright:

keep tuning  :frajer: :frajer: :frajer: :headbang: :headbang: :headbang:

--- Kraj citata ---
Sve to stoji niko se nije rodil pametan,li najgore mi otvore projekt,a od projeka jošš ni p..........

Skuteraš Sokolski:
znam da nema još slika, al kaj da slikam kad projekt stoji jer nemam para, ne radim i ne zarađujem tako da je teško doći do para

Josip:

--- Citat: black-rox - 23 Rujan, 2009, 02:16:52 ---Sve to stoji niko se nije rodil pametan,li najgore mi otvore projekt,a od projeka jošš ni p..........

--- Kraj citata ---

S tim se slazem   :notworthy:
Pusti da ljudi mastaju  :toothy12: :toothy12: :toothy12:

Skuteraš Sokolski:
Evo konačno se pokrenuo projekt. Naručio sam Top Performances radilicu s plavim polutkama. Ona je prva na redu za ugradnju. Stiže kroz 2 tjedna pa će i prve slike.  :headbang:

edit: cijena naručene radilice kod nas (konkretno Moto Trade u Karlovcu) je 800 kn, a što se tiče mog skuta prije ugradnje nove radilice potrebno je izmjeniti bočne ležaje i semeringe

Skuteraš Sokolski:
Po uzoru na ovaj SF 2 ja mislim sastaviti svoj NRG Mc2 samo što će gume biti ML 50 Molas, auspuh Giannelli Reverse i još par sitnih dodataka tipa ručki i tome slično

Navigacija

[0] Lista Poruka

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju