Tehnički kutak > Skuter projekti - komentari

Piaggio NRG by Sokolski

<< < (3/9) > >>

Skuteraš Sokolski:
Ne znam što bi napravio od usisa. Dajte neki prijedlog. I također dajte prijedlog za radilicu ali nešto što je dobavljivo kod nas u dućanu.

giannelli:
ma top performans s plavim polutkama, provjerena radilica bez beda izdrzi do 13.000 okretaja. oko 700-800kn kosta ona.
na usis stavi karbonske lamelice i to je to.

Skuteraš Sokolski:
Ne mislim ja goniti skut bez obzira što mislim staviti kit. To bi bilo samo povremeno ako je prazna cesta da ga malo popeljam. Sad baš i da pitam za kit. Da li da uzmem gusani ili aluminjski kit?

giannelli:
koji aluminijski? ak ces uzet aluminijski trebao bi uzet onda i jaci spuh da ne uzimas dzaba aluminijski, jer taj polini sport je base kita reverse isto base spuh, na jacem kitu (a sto aluminijski je) snaga mu je ogranicena na takvom spuhu. a nema potrebe sa ovim setupom koji si naveo skuter ce ljepo ic. meni je base setup bio sasvim dovoljan za po gradu i na otvorenoj cesti malo. a jos ti moze trajat dugo.  :happy3:

edit: a ovo sto ne pali na anlaser moze bit da je bendix otisao. meni je on riknuo nakon 20tkm, konstantno paljen na anlaser.
to je onaj mali sistem ispod zupcanika od variomata, ono kad skines deklo pa onaj dio sto ispada. :P

Skuteraš Sokolski:
Znači setup bi trebao izgledati ovako za sada: Polini 70 ccm Sport
                                                              Dell'orto 17,5 mm
                                                              radilica TP s plavim polutkama
                                                              Polini Speed control kit (variomat s 9 rolica, remen, rolice, centralni bijeli, zeleni kontrasta)
                                                              Giannelli Revers
                                                              usis s karbonskim lamelicama

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju