Tehnički kutak > Tuning skutera

Minarelli ima manje snage kad se ugrije?

<< < (3/12) > >>

animatrix:
pa onda se zna, isto to sam i ja pretpostavljao a svi govore remen... meni na hladno, taman 3min nakon paljenja do 50 ubrzava ko zmaj, vec 2. i 3. ubrzanje je sve slabije i slabije... rjesenje je vodeno jbg

SlowRider:

--- Citat: animatrix - 28 Kolovoz, 2009, 09:59:32 ---pa onda se zna, isto to sam i ja pretpostavljao a svi govore remen... meni na hladno, taman 3min nakon paljenja do 50 ubrzava ko zmaj, vec 2. i 3. ubrzanje je sve slabije i slabije... rjesenje je vodeno jbg

--- Kraj citata ---

termo grupa se moze ohladiti i smjesom, koja je zapravo vaznija nego rashladna tekucina kod LC termo grupe.

animatrix:
istina, al ako ce on trosit litru vise onda bi radje da ide slabije  :icon_biggrin:

benelli:

--- Citat: dino73n - 27 Kolovoz, 2009, 19:42:47 ---Primjetio sam da svi lete da odgovore da je remen u banani kad se pita zasto hladan skuter dobro vuce a vruc slabije.Ta tvrdnja moze biti tacna samo ako se radi o skuteru koji ima recimo do 5000km na satu al kad su vece kilometraze u pitanju pa jos pogotovu kad je zracno hladnjenje u pitanju jasno je ko dan da je problem u gubitku kompresije uzrokovane sirenjem cilindra zbog zagrijavanja a  slabe karike i klip ne mogu to da isprate i dolazi do pada snage.

--- Kraj citata ---
evo to se i meni dogodilo kad sam tek uzeo skuter,ali onda jos nisam bio toliko upucen u svjet skutera pa onno,isto tako rekli su mi da je moguce da je remen i to sam promjenio ali to bi i danas iso mjenjat zato jer to je moguce kao i sirenje cilindra ali je lakse za promjenit,nakon toga pitao sam jednog ajmo rec vrhunskog mehanicara i on je reko to da je moguce da kad se zagrije da se cilindar malo prosirio ali onda su mi rekli da su to gluposti pa sam ja cijeli prijenos promjenio i ustelao i opet isto dok skut nije blokirao pa kad sam promjenio termo grupu sve uredu

ali ja ne kazem da to ides mjenjat prije rijesi remen i onda ako dalje gubi snagu kad se zagrije prijeđi na termo grupu

animatrix:
zajebi ga pa ga nakitaj i onda kad se zagrije opet ce ic bolje vec serijski :laughing9:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju