Tehnički kutak > Tuning skutera
Minarelli ima manje snage kad se ugrije?
Grozni:
Ista situacija kod mene. Beta, gore kit malossi (6000 km), reza gianeli next, ferga orginal dizna za 20 veca, gliva, rolice 4,5g, kevlar, promjenjeni lezajevi, semerinzi, karike i ta klasika. radil je normalno 500 km. sad ubrzava mrak dok je hladan, krajnja 75, 80 km/h, kad se zagrije, jedva se krene s mjesta, a u breg da ne govorim.
ivanm:
normalno je to, pa vani su ekstremne temperature... čak i auto gubi preformanse kad se jako ugrije mašina, pa to je normalno.. bit će bolje kad temp. padne ispod 30°C..
Grozni:
:toothy12: veliš stavit gusjenice i čekat zimu.
luna500rr:
--- Citat: Grozni - 16 Srpanj, 2010, 08:59:45 ---Ista situacija kod mene. Beta, gore kit malossi (6000 km), reza gianeli next, ferga orginal dizna za 20 veca, gliva, rolice 4,5g, kevlar, promjenjeni lezajevi, semerinzi, karike i ta klasika. radil je normalno 500 km. sad ubrzava mrak dok je hladan, krajnja 75, 80 km/h, kad se zagrije, jedva se krene s mjesta, a u breg da ne govorim.
--- Kraj citata ---
Nesto je slabo to za betu, minarelli ac s lc sekundarom i gianelli next-om ide 80-85 po satu na pravcu, mozda ti je to zbog sekundara :dontknow:
JogFromYamaha:
ma ja sam svojeg zracnjaka rjesio s forom da sam napravio handmade usis s vodoinstalaterskog koljena sto ga rashali fenomenalno a posebno cim 50 predes se osjeti
a remen sam stavio kevlar i nakon prvog ubrzanja i nakon pola sata voznje otklon u ubrzanju je skoro nula
i izbusio sam deklo dosta takod a konstantno struji hladan zrak.
PS ako ti se stvarno jako grije skut i gubi jako snagu cim se zagrije probaj stavit malo jacu smjesu pa ce raditi hladnije
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju