Kupuj preko foruma !! Kupuj povoljno preko webshopa KLIKNI ME
0 Članova i 2 Gostiju pregledava ovu temu.
ma nije da mi se da, ali sam morao... još kreten stara mi kaže idi sa autom a ja kreten ne odem... i eto, otiđi na fax, do stana, do centra, do emezete, pa nazad do stana i na autobus i et 20+km.... mislim nije to neki problem, samo vrućina ova jako umara, noge gore od asfalta...
pumice ko i uvijek, neznam meni u njima nekako najugodnije, lagane su i nabrijane
to ti je nas anto stazic ( mhr-team) on je minken boy a mi smo njegovi .. bosancu njemačka u srcu !!
white: mogu ti reć da sam ujutro teško hodao, a sad evo imam malu upalu na listovima... gokiSP: tvoje su bolje, al moje su ljepše aeroxtuning: bilo je i tih ducati i ferrari, al nisam nešto htjeo, neznam već dugo su te na tržištu tak da mi nisu više nešto, mislim super su i sve, ali ove što sam kupio mi se više sviđaju...p.s. sad valja felge kromirat, hahahahahahahahahahahaha...proof, smrade, ti si reako da voliš da ti dečko ima takve
a ja sam cuo da tvoj decko mrzi skutere i da ti moras radit kad njega nema i da se zato sf tolko slaze...