Tehnički kutak > Tuning skutera
pljuje iz auspuha ,ide očajno ,guši se na punom gasu,pali iz 30-te
sttipe:
--- Citat: minarelli - 13 Rujan, 2009, 22:46:45 ---semering 100%
dajem mali prst sa lijeve ruke!!!
--- Kraj citata ---
moze li se semeringe provjerit bez rastavljacine?moze li se lamelice,i njihovo dihtanje provjerit bez rastavljacine?za lamelice,skinit karb,i naslonit ruku i vidit jel samo vuce ili i puse nazad,pri kurblanju?moze li se vidit to tako?za semeringe mi je palo na pamet vratit klip u donju mrtvu tocku,nabit komad gume na izlaz od auspuha,i kroz gumu puhnit kroz masinu..a gumu na koju se stavi karb drzat rukom zacepljenu..moze li se semeringe tako ispitat? ???
Zeljac:
ja mislim da je gorivo moj jedan frend je napravio generalku i sve oke par dana jednom stao nece upalit onda je mjenjo karb svj. paljene i tako te glup dok mu ja reko ajd probaj natankat drugo gorivo .. nalije omv 100 peugeot onaj neki 2 radi dan danas vec tri god napravio je 3000 i sve pet ali kaze da nece vise sipat na ini da mu neko plati ..
zolla:
da velika mogućnost da je do goriva ..jer inače sam sipao na omv-u i tifonu i nikakvih problema nije bilo ..al sam preko ljeta bio kod staraca i tu ima lokalna benzinska ,nije ni ina ,nego privatna za koju je već opće poznato da ima loše gorivo ..vidiš ja sam sve živo probao što ste me svi savjetovali bez učinka ..jedini problem sad je što mi je skut kod majstora već 2 tjedna ..al sam mu rekao ono kad bude imao vremena da mi pogleda ..još nije :icon_scratch: ..i drugi bed što sam mu ga dovezao pola rastavljenog ...al prvom prilikom idem do njega probat ulit 100-tku pa ćemo vidjet :icon_thumright:
minarelli:
--- Citat: sttipe - 15 Rujan, 2009, 20:34:02 ---moze li se semeringe provjerit bez rastavljacine?moze li se lamelice,i njihovo dihtanje provjerit bez rastavljacine?za lamelice,skinit karb,i naslonit ruku i vidit jel samo vuce ili i puse nazad,pri kurblanju?moze li se vidit to tako?za semeringe mi je palo na pamet vratit klip u donju mrtvu tocku,nabit komad gume na izlaz od auspuha,i kroz gumu puhnit kroz masinu..a gumu na koju se stavi karb drzat rukom zacepljenu..moze li se semeringe tako ispitat? ???
--- Kraj citata ---
skini deklo i pogledaj ako ti curi mjesavina kod variomata
najbolje je variomat skinut
pa ces vidjet!
igor.sb:
aha da, cudan je taj morini :toothy12: :toothy12: :toothy12:
:frajer:
bit ce bolje sutra, kao nov :icon_thumright:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju