Tehnički kutak > Tuning skutera
pljuje iz auspuha ,ide očajno ,guši se na punom gasu,pali iz 30-te
zolla:
dobio sam majstorsku dijagnozu ...otišle karike i to one koje sam stavio NOVE prije 400km :sad3: ..haha to se zove razradit poslje generalke ..dobro da nije ko zadnji put ..kad mi je jedna karika doslovno nestala ..kroz auspuh pa u atmosferi završila ..klip je bio otkinut na rubu i cijeli cilindar izderan ..al što je najjače tad je palio iz prve :icon_biggrin: ..kako mrzim tu razradu ..kao 300km nesmješ ga razvlačit i vozit prek 50 ..da mi je znat tko je to izmislio :toothy12:
Biker(ss):
sine moj.... 1 put mi se desilo da mi je karika pukla i razderala klip...
Ali 3 puta sam mjenjao karike, al na tomosu. Cim stavim nove karike ja ga pustim da radi 20 minuta u leru bez dodavanja gasa. Onda sjednem na njega i vozim(max pola gasa) se po 3km jer nemam vozaćku a i neam se vozit gdje 300km. 2-3 dana se vozim onak polakše...znaci max 9km pređem u 3 dana i oderem po gasu :) ...nece biti nista, samo je bitno da se ulje dobro razbaca ;)
a najjace je kad stavis nove karike da vuce ko lud, dobije snaguuuu ;D
igor.sb:
--- Citat: zolla - 18 Rujan, 2009, 01:21:44 ---dobio sam majstorsku dijagnozu ...otišle karike i to one koje sam stavio NOVE prije 400km :sad3: ..haha to se zove razradit poslje generalke ..dobro da nije ko zadnji put ..kad mi je jedna karika doslovno nestala ..kroz auspuh pa u atmosferi završila ..klip je bio otkinut na rubu i cijeli cilindar izderan ..al što je najjače tad je palio iz prve :icon_biggrin: ..kako mrzim tu razradu ..kao 300km nesmješ ga razvlačit i vozit prek 50 ..da mi je znat tko je to izmislio :toothy12:
--- Kraj citata ---
cudne neke karike
nitko ne kaze da ti njega ne smijes preko 50, smijes samo ga ne stiskaj stalno
laganini 100-200km uz povremeno malo jace stiskanje, al samo ne drzat dugo u okretajima
munja:
--- Citat: minarelli - 13 Rujan, 2009, 22:46:45 ---semering 100%
dajem mali prst sa lijeve ruke!!!
--- Kraj citata ---
LOOL....
zolla:
da ja sam ga pazio možda 5-10min vožnje i onda po plinu ..vozio ga 2 tjedna i eto ošle karike što je i realno kako sam ga vozio..al kao sto biker(ss) kaže kad staviš nove karike i još ga dugo nevidiš sav nabrijan sjedneš i onda onak krenes na milimetar gasa kao lagano ćeš vozit i onda iza prvog zavoja pun gas a on ide ko nikad do tad :toothy9: ..al dobro sad sam se opekao ..više neću ..sad ću par dana samo điranje na minimalnom gasu i dok nestigne do famoznih 300km neću ga nimalo ganjat..ako mi i tad odu karike ..dignit ću skuter u zrak :icon_thumright:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju