Tehnički kutak > Tuning skutera

pljuje iz auspuha ,ide očajno ,guši se na punom gasu,pali iz 30-te

<< < (8/11) > >>

R@kija:

--- Citat: martin1111 - 27 Kolovoz, 2009, 22:06:53 ---Ja sam imao iste simptome na luni j**o sam se 2 dana i ništa benzin dobiva iskre ima ali ne pali
otpeljam lunu u servis zove me frajer za 2 sata pitam ga kaj je bilo veli on voda u bengi. ispustio bengu van
nasipal novu i upali odma. Više na tu benzinsku nejdem ni po cigarete.

--- Kraj citata ---
galon???

martin1111:
Ma galon je majka ide luna ko metak na njihov benzin radi se o lukoil u Stupniku dok je bio europamill bilo je super gorivo

zolla:
e vidiš to bi moglo bit i kod mene ...jer sam inače u osijeku i sad sam preko ljeta u iloku kod staraca ,tu sipam na lokalnoj pumpi ..već sam čuo da je gorivo katastrofa i dosta njih sipa dalje ..morat ću probat sutra ujutro odma s drugim .. :icon_thumright:

sttipe:
meni je bilo slicno..ali na refule..mrvu vuce ka lud,pa mrvu se gasi,trokira itd..vozi po 3-4 kilometra pa se ugasi..porastavlja sam svasta nesto,sve osim blokove,glavu i cilindar..i vise puta..problem sam rjesija slucajno..mrvu sam smota stopice od zica sta se na bobinu spajaju.. :confused5:
vozija je dva miseca bez greske..vidija sam ja po gasu i odazivu da nije 100%,ali 95%,je bilo..bija sam zadovoljan..dok neki dan nisam vozija dugu rutu30tak kilometri,i na brzoj cesti se nasla duga nizbrdica,ja ga malo rastega,isa je ka metak..i onda je puka iz auspuha jednom,i prominija zvuk..sad radi na minimumu super,(ne minja ni zvuk)ali ubrzanje nikakvo!kad dam gas,muci se prominutog zvuka,nekad pocme gusenje na nizim djirima nekad na malo visim,ali gusi se i triba mu dosta da ubrza..uzbrdo pogotovo..kad vozim,vozi guseci se pa potegne kako triba par sekundi pa opet gusenje pa opet potegne,pa onda se gusi non stop,itd..uglavnom vozi ali ne dobro..otkrija sam da mi spina curi non stop,da ne triba potlak da otvori..pa cu ju prominit kad stignem u ducan..koji ima glupo radno vrime pa mi nije zgodan..isplati li se ta vakum spina stavljat polovna?i crkaje li to cesto?moze li moj problem bit zbog nje?ili je tu jos sta u igri?

minarelli:
semering 100%
dajem mali prst sa lijeve ruke!!!

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju