Tehnički kutak > Tuning skutera

pljuje iz auspuha ,ide očajno ,guši se na punom gasu,pali iz 30-te

<< < (7/11) > >>

dhorvat:

--- Citat: djsmola - 27 Kolovoz, 2009, 11:55:59 ---Jesi probao ispustit gorivo iz karba,pa poslje malo kurblanja vidjet jel ima goriva?

--- Kraj citata ---

Njemu je problem u odvodu goriva iz čašice u cilindar. Znači ili je dizna zaštopana, ili se lamelice ne otvaraju, preslab podtlak, ili možda falš prirubnice i bloka ili između prirubnice i fergazera...

Nemam ideje kaj bi bilo više  :dontknow:

zolla:
karb dobiva gorivo ..jer sam ga 2 puta čisto u zadnjih tjedan dana ..juče zadnji put ..a HVALA SVIMA PUNO  :icon_thumright: ako tko još ima nekih prijedloga ..naravno samo pišite ..ja ću se probat još malo pozabavit a onda ide kod majstora ..javim napredak

vjeko86:
Sličnu situaciju sam imao i ja,isto sam išao kod majstora da mi zamjeni ležajeve radilice i semeringe,slična stvar,kurblao kao majmun sipao gorivo u cilindra,javi se na trenutak,zamjenio vakum ventil,međutim nije bilo do njega,očistio karb,dizne,sve,stavio drugi karb,i neće,dok sutradan nisam skinuo variomat i vidio da mi je izbio semering i to nakon 800km što je bio kod majstora,

zolla:
a to me najviše živcira ..što sam već sve živo 5 puta pogledao ..zamjenio ..i onda će bit nakraju neka glupost koju nebi nikad pogledao a koštat će me što mi je neko drugi odvrnio 2 šarafa :( ..pogledat ću variomat pa javim

martin1111:
Ja sam imao iste simptome na luni j**o sam se 2 dana i ništa benzin dobiva iskre ima ali ne pali
otpeljam lunu u servis zove me frajer za 2 sata pitam ga kaj je bilo veli on voda u bengi. ispustio bengu van
nasipal novu i upali odma. Više na tu benzinsku nejdem ni po cigarete.

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju