Tehnički kutak > Tehnička pitanja

Leader 180 ccm (x9) + akumulator + remen itd... problemi

<< < (3/8) > >>

zipst:

--- Citat: tonino - 21 Veljača, 2010, 17:03:27 ---Upalio ga preko kablova, vozio 10-15 min, bez upaljenih svjetala, kad sam ga ugasio i pokusao opet upaliti uspio sam.....nakon sat-dva sam opet pokusao, ali nije islo, upale se lampice, dashboard.....ali nece vergla, malo krene pa stane....

nabavio sam multimetar i sad bi htio izmjeriti akumulator, ali ne znam tocno kako, na sta da stavim na multimetru? Evo slika:

--- Kraj citata ---
tri klika ulijevo ;D

duje87:

--- Citat: tonino - 21 Veljača, 2010, 17:03:27 ---Upalio ga preko kablova, vozio 10-15 min, bez upaljenih svjetala, kad sam ga ugasio i pokusao opet upaliti uspio sam.....nakon sat-dva sam opet pokusao, ali nije islo, upale se lampice, dashboard.....ali nece vergla, malo krene pa stane....

nabavio sam multimetar i sad bi htio izmjeriti akumulator, ali ne znam tocno kako, na sta da stavim na multimetru? Evo slika:

--- Kraj citata ---

stavi na 20 izmjenicna cini  mi se.. nisan dobare sa strujon,moj je multimetar drukciji  :laughing6: moze bit baterijamoze bit regler..isprovaj pa vidi,ako ti treba tsa dijelova,imam cak i bateriju jednu 12 12 za x9.. p.s. odakle si

tonino:
Ne bi smilo biti do baterije, nije bas stara....al vidit cemo

zivim u zd, mozda dodjem u split na utakmicu sljedeci vikend.....koju marku baterije imas?

duje87:

--- Citat: tonino - 21 Veljača, 2010, 17:39:07 ---Ne bi smilo biti do baterije, nije bas stara....al vidit cemo

zivim u zd, mozda dodjem u split na utakmicu sljedeci vikend.....koju marku baterije imas?

--- Kraj citata ---

unibat i mislin da je zipst ipak u pravu za ovo di se miri,znaci 3 klika ulijevo

tonino:
je, 11.58 pokazuje dok je motor ugasen, kleme odspojene....

duje koja meni tocno dimenzija akumulatora triba od ponudjenih?  
--- Kod: ---http://www.beren.hr/unibat.html
--- Kraj koda ---

edit: evo nasao, meni treba model "cb10l-b" od unibata, 11 ah, imas taj? cijena?

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju