Tehnički kutak > Tehnička pitanja
Leader 180 ccm (x9) + akumulator + remen itd... problemi
duje87:
--- Citat: tonino - 21 Veljača, 2010, 17:44:44 ---je, 11.58 pokazuje dok je motor ugasen, kleme odspojene....
duje koja meni tocno dimenzija akumulatora triba od ponudjenih?
--- Kod: ---http://www.beren.hr/unibat.html
--- Kraj koda ---
edit: evo nasao, meni treba model "cb10l-b" od unibata, 11 ah, imas taj? cijena?
--- Kraj citata ---
moras gledat i kad das gasa jel puni..uglavonn normalno je izmedju 13,5 i 14,5 tako nesto u tin mirama,a 11.58 na ugasen motor je isto premalo..nije vazno koji je model,baterija nije nova s mog vxra je,al je unibat 12 12,na mojoj x9 je baterija cak 12 14, pasala je po dimenzijama pa san je stavia,i ni kune mi nije zaj jer je stari pmorac i motor se zna po 2 miseca ni upalit dok je on na brodu,onda kad dodje motor na zub pali,tako da ti nije vazno koja je,a ova moja je isto za x9 i pase po dimenzijama,ako se oces dalje dogovarat pm ;D
speed:
vidi da ti ne vucu struju svijetla ko i meni,otisao prekidac stop svijetla i iz vlacio bateriju,a ovaj napon sta imas na akumulatoru ti je 0 % pune baterije :toothy11:
duje istosmjerna struja je na akumulatoru :toothy3:
tonino:
kasnije cu kad stane padat kisa opet ga upalit priko kablova pa onda vidit koliki napon daje.....marka akumulatora je rider, nisam bas naj citao o njima
speed:
--- Citat: tonino - 22 Veljača, 2010, 09:30:42 ---kasnije cu kad stane padat kisa opet ga upalit priko kablova pa onda vidit koliki napon daje.....marka akumulatora je rider, nisam bas naj citao o njima
--- Kraj citata ---
meni je punio normalno,ali iej mogao toliko napuniti,svijetla rade,i sve svijetli,ko na bozic,to je meni akumulator pojelo,a gle najbolja investicija je novi uzet,ali prvo vidi ovo da ti nije ko i meni
tonino:
Svijetla su bila iskljucena.....ne znam vise sta bi.....da li kupiti punjac pa probat napuniti ili odmah novu bateriju.....ili mozda ne puni pa promijenit regler...
Da li bi trebalo davati normalan napon pri radu da bi bio siguran da puni iako je mozda akumulator u banani ili treba biti 100 % ispravan akumulator da bi pokazao normalne vrijednosti pri punjenju?
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju