Općenito > Generalno o skuterima
sp 180 ili vxr 200
Nikon:
--- Citat: animatrix - 25 Kolovoz, 2009, 14:38:25 ---aj ti procitaj ponovo sta sam napisao, TAKO MU PISE NA SATU, KOLIKO JE TO TOCNO NEZNAM a ne seri bezveze.
SP trosi 5-6L ovisno o voznji, ide bolje i od 250cc masine, trosi LITRU vise od 4t motora, bolji je osjecaj u voznji jer je motor agresivniji, svi ti 4t motori su ugladjeni, mirni i DOSADNI.
sto se tice odrzavanja, taj motor uz normalno odrzavanje je pouzdan kao i svaki drugi motor
--- Kraj citata ---
kad budes ima sp-a onda dodji komentirat do tad mi se neda s tobon raspravljat sta tvoji prijatelji imaju i koliko im idu.
jos nesto.. nebi se tia s tobon raspravljat zasto sta cvaja "ide bolje" jer je"agresivnija".
VXR_deda:
:toothy12: :toothy12: :toothy12:
to, to ... takve likove najvolim ... 'prijatelj moga prijatelja zna lika čiji frend zna lika kojem runner ide 180' ... :toothy9:
... a vozi lunu. :icon_tongue:
VXR_deda:
--- Citat: sandra23 - 25 Kolovoz, 2009, 14:17:49 ---JA IMAM VXRA ISLA SAM SNJIM U SPLIT MOTOR SUPER IDE MALO TROŠI PREPORUCILA BIH SVAKOM TKO IMA 30 000 KUNA D A GA KUPI NOVOG
--- Kraj citata ---
šta tebe nisu prebili negdi na cesti ?
luna500rr:
--- Citat: Nikon - 25 Kolovoz, 2009, 14:06:16 ---ma sta 150 daj nemoj me nasmijavat vi ste klasa onih sta im 50ccm serijski ide 120
--- Kraj citata ---
Kod nas jedan crno-sivi runner 50 ide 110 po satu, a ja ga s max 80 realne pratim s derbi-jem GP1 (neki stariji derbi 02.-04., isto piaggio lc 50 masina)
Vozio sam i SP-a i mocan je osjecaj, barem naspram 50ccm, po satu je ukuca i 140, a to je realne sigurno x manje
Luka 0101:
ja poznajem joednog lika, koji ima frenda, ciji bratic ima curu koja ima brata koji isto zna jednog lika ciji frend zna mesicevog sina. e taj koji zna meesicevog sina ima brata koji je 21.06 bio u austriji i tamo je upoznao jednog lika koji zna nekoga iz hrvatske koji mu je rekao da ima frenda koji se kune da mu sp sa laksim rrolicama isto ubrzava ko nova yamaha r1 i cak ju ima na maksimalnj brzini..
e al fakat.. istinita prica
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju