Općenito > Generalno o skuterima
sp 180 ili vxr 200
animatrix:
--- Citat: Nikon - 25 Kolovoz, 2009, 14:06:16 ---ma sta 150 daj nemoj me nasmijavat vi ste klasa onih sta im 50ccm serijski ide 120
--- Kraj citata ---
aj ti procitaj ponovo sta sam napisao, TAKO MU PISE NA SATU, KOLIKO JE TO TOCNO NEZNAM a ne seri bezveze.
SP trosi 5-6L ovisno o voznji, ide bolje i od 250cc masine, trosi LITRU vise od 4t motora, bolji je osjecaj u voznji jer je motor agresivniji, svi ti 4t motori su ugladjeni, mirni i DOSADNI.
sto se tice odrzavanja, taj motor uz normalno odrzavanje je pouzdan kao i svaki drugi motor
kristijanSR70:
ZA IME BOŽJE PRESTANITE !!!!!!!!!
To je cura ZENSKO ZENSKO i nemojte ju vise zezat i nemojmo vise o tome, poštujte ju kao članicu ovog foruma jer i tako je cura ovdje jako malo :laughing7:
exfreerider:
Ako se želiš voziti uzmi vxr a ako želiš šarafiti ili naućiti šarafiti sp
idu mi na k ovi šta seru da je sp duplo brži i neznam šta
stao sam se sa dva serijska sp-a koji valja više ni nepostoji i oba puta smo bili isti ja sam na vxr-u imao federe na kuplungu da se može razvrtiti na startu kao sp
sp daje lažni osjećaj da je brži jer je nešto lakši i sav se piga u bržoj vožnji i onda dobijete feeling da je brži a NIJE!
kupio šta oćeš ali ja bi ti preporućio vxr :hello:
Nikon:
--- Citat: animatrix - 25 Kolovoz, 2009, 14:38:25 ---aj ti procitaj ponovo sta sam napisao, TAKO MU PISE NA SATU, KOLIKO JE TO TOCNO NEZNAM a ne seri bezveze.
SP trosi 5-6L ovisno o voznji, ide bolje i od 250cc masine, trosi LITRU vise od 4t motora, bolji je osjecaj u voznji jer je motor agresivniji, svi ti 4t motori su ugladjeni, mirni i DOSADNI.
sto se tice odrzavanja, taj motor uz normalno odrzavanje je pouzdan kao i svaki drugi motor
--- Kraj citata ---
jedini ko sere tu si ti, daj citaj sta pises
animatrix:
ok, u cemu sam ja pogrijesio? ti nisi nista pametno rekao sto bi trebalo ispraviti tu moju pogresku
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju