Općenito > Generalno o skuterima
sp 180 ili vxr 200
luna500rr:
--- Citat: Luka 0101 - 25 Kolovoz, 2009, 19:55:43 ---ja poznajem joednog lika, koji ima frenda, ciji bratic ima curu koja ima brata koji isto zna jednog lika ciji frend zna mesicevog sina. e taj koji zna meesicevog sina ima brata koji je 21.06 bio u austriji i tamo je upoznao jednog lika koji zna nekoga iz hrvatske koji mu je rekao da ima frenda koji se kune da mu sp sa laksim rrolicama isto ubrzava ko nova yamaha r1 i cak ju ima na maksimalnj brzini..
e al fakat.. istinita prica
--- Kraj citata ---
Potpis :drunken_smilie:
animatrix:
ok, to sto ja vozim lunu manje vrijedim od tebe sto vozis skuter od 30k kn?
kao drugo, neznam koliko laze sat na motoru ali iz prve ruke znam kako ide..
ako ste svi toliki majstori, sto ne okacite onda snimke kako vase pile idu u odnosu na sp-a?
vx:
--- Citat: animatrix - 25 Kolovoz, 2009, 22:13:20 ---ok, to sto ja vozim lunu manje vrijedim od tebe sto vozis skuter od 30k kn?
kao drugo, neznam koliko laze sat na motoru ali iz prve ruke znam kako ide..
ako ste svi toliki majstori, sto ne okacite onda snimke kako vase pile idu u odnosu na sp-a?
--- Kraj citata ---
1. wtf?
2. momak je ima i jedan i drugi motor,pa najbolje zna o čemu priča. još je moderator a obraćaš mu se
--- Citat: animatrix - 25 Kolovoz, 2009, 14:38:25 ---aj ti procitaj ponovo sta sam napisao, TAKO MU PISE NA SATU, KOLIKO JE TO TOCNO NEZNAM a ne seri bezveze.
--- Kraj citata ---
:ovojezabann:
a ti nisi imao ni jedan,ni drugi. pa se upitaj što radiš u ovoj temi, i s kim se svađaš :bem__mu:
animatrix:
tako me boli ona stvar ko je i sta je na ovome forumu, jesam ja rekao koliko po satu pokazuje brzinu i napisao sam da neznam koliko je to realne brzine, a on je poceo sa sranjima.
ono prvo se odnosilo na vxr_dedu
vx:
--- Citat: animatrix - 25 Kolovoz, 2009, 22:33:32 ---tako me boli ona stvar ko je i sta je na ovome forumu, jesam ja rekao koliko po satu pokazuje brzinu i napisao sam da neznam koliko je to realne brzine, a on je poceo sa sranjima.
ono prvo se odnosilo na vxr_dedu
--- Kraj citata ---
napisa si da sp ide 150 po satu s dvojicom.... to znači da nema smisla raspravljati s tobom . toliko od mene.....
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju