a baš me zanima zašto si ti to rekao, onaj frenky je odustao od svoje ponude pa sam ti ja isto toliko ponudio, pa si opet htio dizat cijenu( nisam ja spuštao cijenu, ti si dizao) i jesam li ja zato jebač za lipu, prije bi reko da si ti.
A to što želim uštedit koju kunu na pošti, što ima loše u tome, maloljetan sam, nezaposlen, nikakva primanja, i daj ti sad meni objasni kaj da ja sad radim, na nikoji način nisam tebe oštetio, možda zato što ti nisam htio dat 20 kn više kolko si htio dignut cijenu??
Gokiu da je stalo do par tih kuna ...nebi meni juce kupio od svojih para 400kn djelova bez i jedne rijeci..jos je vremena potrosio i sve ..otiso momak kupio sve super...ja mu pare uplatim sutra..trebo sam danas ali neka komplikacija i sutra cu.....da je lik skrt ....neznam ili bilo sta od toga nebi ovo uradio....a ja tu na forumu kad sam trazio u temi kojoj sam postavio da mi neko ode do piaggio centra u zagrebu kupi rolne i oprugice i posalje busem ja uplatim pare ...znas koliko se vas javilo ?? jedan se samo momak javio(goran_runner) tako je nick bio ja mislim i to radi i nije mu mrsko poslije poslat bilo otic.....,poslije kad sam dodo gokia na msn sta god mi je trebalo ,pomoc oko stelovanja ili slicno uvijek pomogo,tako daa za gokia nista lose ne mozes rec jer je lik extra i spreman je pomoc ,onome koga skoro i ne poznaje..poznaje samo ovako preko msn ,foruma i to je to,isto se i zipst javio poslije i kaze sta god ti treba sitnica iz piaggio nije frka uzet cu ti ja i poslat ..to su za mene kolege sa foruma koje hoce pomoc ....ima tu jos par clanova koji su stvarno voljni uvijek pomoc ....kao sto su zipst,duje,alfa,giz,slow,hac...i jos mozda 1 ili 2 .....A ostali,vecina i kad posaljem pp sa nekim problemom ili pitanjem nece ni da odgovore...da makar napisu neznam sta je problem ali oni nista ne odgovore....a da ne govorim o nekim uslugama da mi nesto uzmu pa posalju....nemogu iznerviram se cim neko pocne da prica protiv ljudi koji znam da su ovdje extra i da vrijede zlata na forumu jer hoce pomoc u svakoj temi i na sve nacine.....toliko od mene...no8