I ti možeš pisati na MojSkuter.com portalu !! Pogledaj više tu : UPUTE
0 Članova i 2 Gostiju pregledava ovu temu.
Sve je kupljeno,sve je slikano i pospojeno u jedno,zanima me sta s ovim konektorima kako cu to na akumulator spojit? I ako moze uz objasnjenje objasnit i koji je plus a koji minus..i molim bez onih koji ce prigovarat na te lampice,nek si oni stave na svoj sta hoce,hvala!
neces moc to na aku spojit...to odrezi i onda spoji.... na + i - ,,,,,,,,,,,
Da odrezem konektore??Jel mi mozes pokazat koji je minus a koji plus na zici?Sjebat cu te polove,daj pomozi
koliko se secam crvena ti je plus a odmah ona crna ti je minus, pored crvene zice ti je minus... barem se ja tako otprilike secam... Proof moj idol!!
pa nisam dobro video kako ide do konektora vidis zutu i crnu zicu sto idu do konektora? e to su plus i minus...te dve zice negde prikljuci na komp ako obrni ih pa vidi kako hoce da radi pa ces znati koja je plus a koja minus...
žuta i crna žiac su plus i minus... sad moraš probat koja je koja... ovo crno ti je starter - bez toga ti neće radit...
gle sad ovak...odrezi najdalje sto mozes ove 2 zice(crnu i crvenu,ali da su same) i onda samo ubacis prekidac kojeg isto odrezes te to spoji na aku...nebi smjelo biti problema....
odg sam ti na PM..