Općenito > Generalno o skuterima

Kupnja rabljenog Piaggio NRG POwer

<< < (2/4) > >>

noky007:

--- Citat: 3alfa3 - 21 Kolovoz, 2009, 11:13:51 ---Zasto mislis da skuter trpi ako je nakitan? Pa trpi samo kit i remen, a i to je upitno, jer base nakitan skut traje isto ili vise od serijskog.

--- Kraj citata ---

Znaci base kit bez beda ide na serijsku radilicu!
Al kazem opet bi rade nekog serijskog,vidjet cemo!

Alfa hvala na informacijama!

White:

--- Citat: noky007 - 21 Kolovoz, 2009, 11:09:46 ---8000-9000kn one po 11-12tkn ni ne gledam to mi je previse!
E sad pitanje dal su ovi za manje love macak u vreci ili kriza,pa ekipa rijesava motore!
Inace kod kupnje auta sam nabavio auto po povoljnoj cijeni,jer sam naletio u pravo vrijeme na pravo mjesto,i sluzi me vec dugo,bez kvarova!

Molio bi clanove koji posjeduju skuter da mi pokusaju dat konkretnije odgovore na navedena pitanja u prvom postu!

--- Kraj citata ---

evo pogledaj ovo
Prodaje se nrg power,star 6mjeseci,pod garancijon jos,ima 5000km,ka nov je,ima par sitnih ostecenja s lijeve strane ,registriran

cijena 9990kn HITNOOOOO!!!

OGLAS IZ USLUGE tako da mi ne šaljite PM ili slicno nego iskljucivo zvat na broj 095 520 0436

3alfa3:

--- Citat: noky007 - 21 Kolovoz, 2009, 11:19:00 ---Znaci base kit bez beda ide na serijsku radilicu!
--- Kraj citata ---

Da, zapravo, nije kod Piaggia radilica problem - vrtila bi se ona bez problema i na slabijim midrace kitevima bez problema (mozda cak i na midrace, ali ja nebi probao  ;D ), nego njeni lageri. A oni i na serijskom skutu hoce otic ako su nekvalitetni. Piaggio je (barem na mom skutu) ugradjivao NTN (ne Japan) i osobno sam vidio kad su proruzili na par novijih Piaggio mashina (Runner, NRG...) i ispod 10000km. Nisu se srecom raspali pa je samo trebalo lagere promijeniti

3alfa3:

--- Citat: White - 21 Kolovoz, 2009, 11:19:35 ---ka nov je,ima par sitnih ostecenja s lijeve strane

--- Kraj citata ---

Pa nov nema ogrebotine sa strane  :icon_scratch:
 ;D

White:

--- Citat: 3alfa3 - 21 Kolovoz, 2009, 11:26:37 ---Pa nov nema ogrebotine sa strane  :icon_scratch:
 ;D

--- Kraj citata ---
c/p sa SS tam je sve moguće ::) :icon_biggrin:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju