Općenito > Generalno o skuterima
Kupnja rabljenog Piaggio NRG POwer
jux-zg:
Sto se tice skidanja kilometraze,nisam cuo da je netko skidao na digitalnom satu,ali sam se uvjerio da je na nekih 30 tkm sat vracen na 0..Sam od sebe,nitko nije nista prckao
zoki_NRG:
ja znam jednog decka koji si je skinuo kilometre, nije vratio nego ponistio na 0..toliko o tome...al mislim da se nece bas netko toliko zajebavat oko toga...
Ivan385:
--- Citat: noky007 - 21 Kolovoz, 2009, 11:09:46 ---8000-9000kn one po 11-12tkn ni ne gledam to mi je previse!
E sad pitanje dal su ovi za manje love macak u vreci ili kriza,pa ekipa rijesava motore!
Inace kod kupnje auta sam nabavio auto po povoljnoj cijeni,jer sam naletio u pravo vrijeme na pravo mjesto,i sluzi me vec dugo,bez kvarova!
Molio bi clanove koji posjeduju skuter da mi pokusaju dat konkretnije odgovore na navedena pitanja u prvom postu!
--- Kraj citata ---
Slušaj ja sam kupio NRG Power ganc novi platio sam ga 17.650,00 kn i zadovoljan sam s motoićem, mislim da to nije puno za dati ni 12000,00 kn, što se tiče mašine serviser mi je rekao, da se mašina može smatrati razrađenom nakon 1000 km, no onda obavezno moraš na servis, jer moraju mijenjati nekakav remen, vodu za hlađenje, ne razumijem se previše, ali mislim za NRG-a koji je prešao 1.000,00 km nije uopće puno dati 8.000,00 - 9.000,00 kn.
Nisam baš čitao postove pa se ispričavam ako si već od nekog dobio odgovor.
ivanm:
odličan izbor, gledaj da nije padano s njega i da nije imao sudar.. inače ak nije nikada ostao bez ulja, mašina je vjerojatno u redu.. što se tiče kitanja ja vozim malo prerađeni gus kit prošao sam 2000 km i zasada nemam nikakvih problema.. ležaji se ne čuju..
imam 9500 km, mislim iduće godine promijeniti ležajeve radilice, staviti skf i ić dalje..
nexi:
Ja sam ga vozio 2 godine i bio sam prezadovoljan s njime i morao sam ga prodati u dobre ruke, bio je 2005 godina, a prodao sam ga sa 7000km!
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju