Općenito > Generalno o skuterima

Kupnja rabljenog Piaggio NRG POwer

<< < (4/4)

duje87:

--- Citat: 3alfa3 - 21 Kolovoz, 2009, 11:26:37 ---Pa nov nema ogrebotine sa strane  :icon_scratch:
 ;D

--- Kraj citata ---

hahaha,jebate 10 000kn za motor koji je doslovce nov.. to prodaje momak sta radin s njin..i ta cijena je samo do 04.09.iza toga ili dize cijenu ili ga vise ne prodaje..

uragan:
neces pozaliti. motor je pre dobar.

3alfa3:

--- Citat: duje87 - 24 Kolovoz, 2009, 21:32:01 ---hahaha,jebate 10 000kn za motor koji je doslovce nov.. to prodaje momak sta radin s njin..i ta cijena je samo do 04.09.iza toga ili dize cijenu ili ga vise ne prodaje..

--- Kraj citata ---

Nisam komentirao stanje motora niti cijenu nego samo cinjenicu da je u istoj recenici napisano da je kao nov i da je ogreban.

Rossi:
ja sam isto skino kilometre gilere na 0...ne namjerno nego slucajno nekako kad sam bio ugradjivo neonku,pa ono bilo otpojen aku tj + na njemu pa spojim da vidim jel ok ..pa odspojim i par puta tako i stavim ja + da zadnji put probam i sad ono uaplio se sat cekam ja da prestane pa da dam kontakt ja konakt ...kad ono kilometri 00000 i sat 00:00 ...:D kako i sto se izgubio neznam...vjerovatno se malo osamutio :D

duje87:

--- Citat: 3alfa3 - 25 Kolovoz, 2009, 11:40:16 ---Nisam komentirao stanje motora niti cijenu nego samo cinjenicu da je u istoj recenici napisano da je kao nov i da je ogreban.

--- Kraj citata ---

s obziron da san ja sastavlja oglas,nista cudno  :laughing6:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju